petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Treća napadačka opcija UTAH doživela povredu

Rodney Hood napustio je sinoć utakmicu u četvrtoj četvrtini zbog povrede desnog kolena. Na prvi mah se činilo da je bek Utah Jazz doživeo katastrofalnu povredu, međutim posle meča viđen je kako je na svojim nogama odšetao do svlačionice da promeni odeću.

Posle utakmice trener Quin Snyder potvrdio je da je u pitanju hiperekstenzija kolena.

U brzom kontra napadu Utah, Hood je nezgodno stao na nogu igrača koji ga je čuvao i zatim je legao ispod koša jecajući od bolova. Sa terena su ga izneli igrači u nadi da nije teža povreda.

https://www.youtube.com/watch?v=jZMf3tPVGZE

Prošao je medicinkse preglede, i prvi znaci deluju da nije ozbiljna povreda, ali proći će još par testova kako bi se utvrdilo njegovo zdravstveno stanje. U ovom trenutku nema podataka kada bi mogao eventualno da se vrati na teren.

Dvadesetčetvorogodišnji Hood je 3. napadačka opcija Utah Jazz. Beleži ove sezone u proseku 14 poena i 3,6 skokova. U poslednje vreme igra odlično što potvrđuje 27 poena u petak veče, što je ujedno bio i njegov ovosezonski rekord po broju postignutih poena.

Ako on ne bude mogao da pomogne, Hayward i Hill će morati da preuzmu inicijativu,a očekuje se i povratak Alec Burksa koji trenutno igra u razvojnoj ligi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje