četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MVP All-Star – prognoze

U revijalnoj NBA All-Star utakmici koja će se odigrati u 2h nakon ponoći (više o utakmici i samom duelu pročitati ovde), kladionice nisu ponudile igrače i brojeve poena, ali jesu ponudile kategoriju za najkorisnijeg igrača utakmice (MVP-a).

Kao glavni kandidat za MVP-a regularne sezone, mašina za triple double – Russell Westbrook postavljen je kao glavni favorit. Dobra stvar za ovu opkladu je to što se nalazi u (najverovatnije) pobedničkoj ekipi Zapada, međutim jedna stvar može narušiti opkladu, a to je ukoliko Steve Kerr (trener Zapada na ovoj utakmici) odluči da Westbrook ne igra zajedno na parketu sa Kevin Durantom zbog očigledne konfrontacije, kao i nedavnog trash talk-a u utakmici OKC i Warriorsa.

Drugi favorit je James Harden, svakako drugi kandidat za MVP-a i u regularnoj sezoni, i čovek koji će to i zasigurno ostvariti ukoliko evenutalno Oklahoma Thunderi posrnu i ne uđu u plejof.

Anthony Davis je postavljen prema nekim kladionicama kao 3. nositelj iz razloga što se igra u New Orleansu i očekuje se da dobije ovacije publike i nešto više minuta.

Mi nismo sigurni ko će biti MVP, ali Vam želimo sreću ukoliko vam je naše razmišljanje možda pomoglo da odustanete od neke igre ili pak nateralo da odigrate. Kvote su dobre, te stoga odigrajte na manje para i uživajte u utakmici!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje