subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan oslabljen protiv PAOK-a

U sredu će se u beogradskoj hali Aleksandar Nikolić odigrati revanš meč prve runde Plejofa Lige Šampiona. Domaći KK Partizan dočekaće solunski PAOK od 18:30.

Prvi meč je završen rezultatom 76-74 u korist beogradske ekipe, a činjenica je da su sve vreme kontrolisali meč. Međutim, u sredu će u kombinovanom sastavu izaći na parket, a klub najviše brine to što amerikanac William Hatcher, kao i šuter Vanja Marinković neće moći da pomognu ekipi. Njih dvojica, kao i Koprivica nisu bili u stanju niti da prisustvuju utakmici finala kupa Radivoja Koraća održanom proteklog vikenda u Nišu. 

Hatcher je bio najbolji pojedinac u prvom meču kada nije igrao Novica Veličković. Američki plejmejker je tada zabeležio 27 poena, dok je Marinković pridodao 10 poena.

Nakon povratka iz Niša, crno-beli će večeras odraditi trening, a evo šta je vršilac dužnosti trenera Nenad Čanak imao da izjavi:

„S obzirom na trenutno stanje, prioritet nam je bio oporavak ekipe i stabilizacija tima, priprema utakmice je u drugom planu. Odradićemo jedan trening, još uvek ne znamo sa kojim brojem igrača. Ipak, mi smo Partizan i ne želimo da od toga pravimo alibi. Imamo aktivan rezultat iz prve utakmice i učinićemo sve što je do nas da prođemo dalje. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju, potrebniji su nam nego ikad“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje