subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bristol City vs Fulham

Danas se od 21 sat igra utakmica Engleskog Championshipa između Bristol City-a i Fulhama, biće to i duel između tradicije koja je na strani Bristola i bolje trenutne forme i manje izostanaka u ekipi Fulhama.

Bristol City se nalazi na 21.mestu Championshipa i samo je dva boda iznad mesta koje vodi u niži rang takmičenja, važna je i činjenica da su odigrali dva meča manje od Wigana koji se nalazi ispod njih na tabeli. Trenutno imaju skor 9-5-17 uz gol razliku 42:46. Na domaćem terenu skor im je 7-2-6. Posle osam vezanih poraza, Bristol se malo oporavio pa je u poslednja 4 meča ostvario skor 1-2-1. Ono što će danas predstavljati problem za ovu ekipu su izostanci igrača, a najbitini je izostanak najboljeg strelca ekipe Abrahama koji je na pozajmici iz Čelzija, a ove sezone je postigao 21 pogodak za Bristol. Odsutan je i standardni defanzivac Litlle (22/0), kao i veznjak Smith (9/0). O meču protiv Fulhama domaći trener je rekao: ,,Pobedili smo ih 4:0 na Craven Cottage (stadion Fulama) ranije ove sezone i ponovo u kupu, očigledno je da imamo formulu protiv koje ne mogu da igraju, pokušaćemo to da ponovimo. Fulam je popravio formu od tad, odlično drži loptu i opasan je po krilima jer koristi i svoje bekove u napadu, a to je nešto što smo mi iskoristili u prethodnim mečevima. Veliki gubitak za nas je izostanak Tamija Abrahama, i umesto njega će na terene Mati Tejlor naše novo pojačenje. Moja prognoza za danas je naša pobeda od 2:1, u međusobnim duelima nikada nismo sačuvali našu mrežu, ali se nadam da možemo da postignemo neki gol više“.

Fulham u poslednje vreme igra zaista dobro, pod vođstvom Slaviše Jokanovića približili su se mestu sa kojeg mogu da napadnu playoff poziciju od koje su sada udaljeni 9 bodova, ali imaju dva meča manje. Ove sezone imaju skor 13-10-8 uz 52 datih i 37 primljenih golova. U poslednjih sedam mečeva pobedili su 4 utakmice uz jednu nerešenu i dva poraza. Na gostovanjima igraju dosta dobro skor 6-5-4. Za današnji meč trener Jokanović može da računa na sve svoje igrače osim Fredericksa (16/0 s) koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona. Menadžer Slaviša Jokanović je u najavi meča rekao: ,, Ne sme nas obeshrabriti poraz od Totinhema koji smo doživeli za vikend, to je Premijerligaški tim, a mi moramo da se koncentrišemo na ono što je naš nivo sada, a to je borba za prvih šest u Championshipu.“

Međusobni mečevi su nešto što je na strani Bristo City-a, ove sezone su već odigrali dva meča, u okviru Championshipa slavio je Bristol City sa 1:4, dok je u EFL kupu pobedio 1:2, oba puta Fulham je bio domaćin. I prošle sezone na stadionu Fulhama slavio je Bristol 1:2, dok je prvi meč dobio Fulham 1:4.

24.09.16 CHA Fulham Bristol City 0 : 4
21.09.16 EFL Fulham Bristol City 1 : 2
12.03.16 CHA Fulham Bristol City 1 : 2
31.10.15 CHA Bristol City Fulham 1 : 4

Bristol nije u sjajnoj formi, izostaje im najbolji igrač ove sezone, ali su u grčevitoj borbi za opstanak, sa druge strane Fulham se približio ekipama koje se nalaze na playof pozicijama i da bi ih stigao neophodne su mu pobede, za današnji meč jako teško je prognozirati konačnog pobednika, ali se igra oba tim daju gol čini jako privlačno, jer su 3 od 4 meča u istoriji bili sa tim ishodom, takođe su svi mečevi završeni sa tri i vieš golova. Kvote koju kladionica Sekabet nudi na igru GG je 1,60, dok se igra 3+ plaća kvotom 1,62.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje