sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Barca igra za prestiž, Zvezda za prolaz! Katalonci bez centara!

U petak 24. marta u okviru 28. kola Evrolige u Blaugrani će ekipa Barcelona dočekati Crvenu Zvezdu od 21h.

U medijima se proteklog dana našao Stefan Jović u medijima, kao pojačanje Barce, međutim njegov menadžer je demantovao sve ove navode, baš kao i sam klub koji je na sajtu osuo paljbu po neozbiljnom mediju.

Katalonci igraju ovaj meč samo radi prestiža, a koliko će motiva imati protiv Crvene Zvezde koja ih je pobedila u Beogradu rezultatom 76-65, ostaje da se vidi. Za Barcu ni u ovom meču neće nastupati Justin Doellman i Vitor Faverani.

Pored dvojice povređenih igrača, Barca će biti i bez još jednog centra – Anta Tomića. Hrvatski centar je udario laktom Carrolla što sudija nije video u toku meča, ali nakon pregledanja snimka odlučeno je da bude novčano kažnjen i suspednovan sa sledećeg meča.

Trener Dejan Radonjić nije govorio o tome da li će Stefan Jović nastupiti na meču, već ostaje samo vest od pre 2 dana da je napredovao u treninzima i da se oseća bolje.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje