petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tambov ima problema zbog izostanaka, ali Jenisej još više!

U ponedeljak, 27. marta, sa početkom tačno u podne odigraće se poslednja utakmica 28. kola ruske Fudbalske Nacionalne Lige u kojoj će se sastati Tambov iz istoimenog grada i Jenisej iz Krasnojarska.

Mesto odigravanja te utakmice naknadno je prenešeno sa stadiona “Spartak“ u Tambovu na neutralni teren stadiona “Rodina“ u Himkiju.


Tambov se trenutno nalazi na 11. poziciji sa 36 bodova nakon 27 odigranih kola, a do sada su zabeležili 9 pobeda, 9 remija i 9 poraza, uz gol razliku 25:23.

Jenisej se nalazi na 7. poziciji sa 38 bodova iz 27 utakmica, a zabeležili su 11 pobeda, 5 remija i 11 poraza, uz gol razliku 31:30.


Za ovaj susret treneri i jedne i druge strane imaće mnogo problema zbog izostanaka nekih od ključnih igrača njihovih ekipa.

Glavnom treneru Tambova, Andreju Talalajevom, za ovaj susret neće biti dostupna “samo“ tri igrača, ali problem može da predstavlja to što su sva trojica veoma važna za tim. Štoper Jevgenij Ovsijenko (25n/0g/1a) i defanzivni vezista Maksim Trusevič (27n/2g/1a) propustiće ovaj meč zbog 4 akumulirana žuta kartona u dosadašnjem toku sezone, dok je defanzivni vezista Denis Pojarkov (26n/4g/0a – drugi strelac) odlukom fudbalskog saveza naknadno dobio crveni karton i dva meča suspenzije zbog nesmotrenih faulova tokom utakmice protiv Tjumenja, a koje sudija nije na vreme sankcionisao.

Sa druge strane, glavni trener Jeniseja, Andrej Tihonov neće moći da računa na čak sedmoricu igrača, uglavnom iz defanzivnog reda. Levi bek Valerij Kičin (14n/2g/1a), desni bek Nikita Čičerin (28n/2g/3a) i desni krilni napadač Vladimirs Kamešs (21n/4g/5a – prvi asistent) suspendovani su na jedan meč zbog 4 akumulirana žuta kartona, defanzivni vezista Oleg Lanin (28n/1g/0a – drugi najstandardniji igrač) pozvan je da nastupa za U21 reprezentaciju Rusije, dok centralni napadač Artur Sarkisov (3n/0g/0a) trenutno nastupa za reprezentaciju Jermenije na evropskim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Štoperi Sergej Cukanov (3n/0g/0a) i Maskim Vasiljev (18n/0g/0a) pod upitnikom su za nastup zbog lakših povreda.


Sve u svemu, biće veoma zanimljivo videti koje sastave će izvesti oba trenera, a bez sumnje je da će pri izboru igrača oni imati mnogo problema. Koje je vaše mišljenje i kakav ishod treba da očekujemo? Da li će Tambov sa svoja 3 izostanka ipak uspeti da savlada desetkovane “Lavove“ iz Krasnojarska?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje