četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (22. maj)

Svim čitaocima koji redovno prate rubriku „Informacije za kladioničare“ se izvinjavamo jer u proteklih par dana rubrika nije objavljivana redovno, od danas se ponovo vraćamo „na stare staze“. Za vas smo izdvojili ono najinteresantnije što smo uspeli da pronađemo. Nadamo se da ćete profitirati danas, srećno!

Peskara je poražena na 15 od poslednjih 18 utakmica u okviru prve lige Italije. Hoće li Palermo večeras uspeti da dođe makar do jednog boda?

RNK Split nije postigao gol u 85% slučajeva kada je igrao kao gost u okviru prve lige Hrvatske, ako posmatramo poslednji 21 meč u okviru prvenstva. Dakle, na čak 18 utakmica u gostima ova ekipa nije postigla gol. Hoće li se i NK Istra 1961 odbraniti uspešno?

Tip 0-2 bio je prolazan na 13 od poslednjih 15 utakmica Genčlerbirligija pred svojim navijačima u okviru prve lige Turske. Hoće li biti prolazan i danas protiv Fenerbahče-a? Ukoliko još niste, pročitajte vest vezanu za ovu utakmicu na sledećem linku.

Avai FC nije uspeo da pobedi na poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru prve lige Brazila. Hoće li Sao Paulo bez većih problema slaviti na ovoj utakmici?

Estudiantes nije primio gol na 6 od poslednjih 8 utakmica protiv Olimpo-a u okviru svih takmičenja. Hoće li primiti gol na utakmici koja nam predstoji?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednjih 5 utakmica između Stabaek-a i Viking-a u okviru svih takmičenja, kada je Stabaek bio domaćin. Hoće li moći da se naplati i danas?

Šta vi tipujete kada je ponuda nešto slabija, kao što je danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje