četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

FK Crvena Zvezda – Floriana Fc – 1. kolo Lige Evrope!

Crvena Zvezda kreće u novu sezonu u Evropi sa nadom da će posle decenije ostavljiti dublji trag. Prošle sezone je bila tako blizu, ali su ih produžetci protiv Ludogoreca i kasniji debakl od Sasuola, udaljili od grupne faze takmičenja. Da bi ušla u grupnu fazu takmičenja mora savladati četiri prepreke, prva od njih je Floriana sa Malte, a ako tu bude uspešna u 2. kolu je čeka okršaj sa Irtiš Pavlodarom (Kazakstan) ili Dunav Ruse (Bugarska).

Crvena Zvezda sa dosta izmenjenim sastavom, ali i novim trenerom Vladanom Milojevićem ulazi u novu sezonu. Na osnovu izvora portala Mondo, Crvena Zvezda će danas nastupiti u sledećem sastavu:

Kahriman – Stojković, Savić, Frimpong, Anđelković – Srnić, Donald, Le Talek, Adžić – Rikardinjo, Boaći.

Floriana je osvajač kupa Malte i tim koji je prvenstvo Malte okončao na 5. mestu. Na klupi imaju iskusnog trenera Đovanija Tedeska. Od igrača se izdvajaju Italijan Fontanela i dva Argentinca: kapiten Nikolas Kijeza i Ignasio Varela. Ovaj trio je prošle sezone postigao 31 pogodak. Najveća mana tima je joša igra u defanzivi na poziciji bekova, što će biti velika šansa za Rikardinja i mladog Adžića.

Predlog: 1 i 3+ kvota @1.35 1 i 4+ kvota @1.90

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje