petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

H. Beer Sheva – Ludogorets Razgrad, 3. kolo kvalifikacija za LŠ

Danas u 19 časova po našem vremenu u okviru 3. kola kvalifikacija za ligu šampiona, na Toto Tarner stadionu u Beer Shevi, domaća ekipa Hapoela će ugostiti Ludogorec iz Razgrada.

H. Beer Sheva je titulu prvaka Izraela osvojila sa 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Makabi Tel Aviv. U 2. kolu kvalifikacija ukupnim rezultatom 5:3 i pobedama u oba duela, eliminisali su Mađarskog prvaka Honved. Igraju u ofanzivnoj formaciji 4-3-3, a daleko najveću opasnost po gol Ludogoreca će prestavljati ubitačan tandem u napadu Nvakeme – Sahar, koji je prošle sezone zajedno postigao 28 golova u domaćem šampionatu. U dvomeču sa Honvedom, Nigerijac Nvakeme je postigao dva gola i jednom asistirao, dok je Sahar upisao jednu asistenciju.

Ludogorets je dobro poznato ime timovima iz Srbije, mada ga ni Zvezda ni Partizan ne pamte po dobrom. Ludogorec je do titule prvaka Bugarske došao sa prednošću od 16 bodova u odnosu na drugoplasirani tim Cska iz Sofije. U 2. kolu kvalifikacija je ukupnim rezltatom 5:3 bio bolji od litvanskog prvaka Žalgirisa, ali je morao u drugom meču, koji je dobio sa 4:1, da juri zaostatak od 2:1 iz prvog meča. I Ludogorecu je ofanziva jača strana od defanzive, a najveća opasnost po tim iz Izraela će biti Brazilac Marselinjo koji je alfa i omega tima iz Razgrada. Opasnost će prestavljati i napadači Rumun Kešeru i Brazilac Džonatan Kafu, kao i Brazilac Vonderson koji pravi pometnju na krilnim pozicijama, a vrlo često se upiše u listu strelaca ili asistenata.

Biće ovo jako zanimljiv dvomeč i jako je nezahvalno prognozirati ko će otići dalje, ali će svakako oba tima gledati da na svom terenu ostvare što bolji rezultat. Po rezultatima i stilu igre dva tima trebamo očekivati i puno golova.

Predlog: 19:00 H. Beer Sheva – Ludogorets Razgrad  1X i 2+ kvota @1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje