petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li neko da zaustavi Sidnej?

11to kolo Australijske lige otvara derbi meč između Sidneja i Melburn Sitija.

Sydney

Sidnej je trenutno na prvom mestu na tabeli sa 5 bodova više od drugoplasirane ekipe. Igraju zaista sjajno ove sezone,u prošlom kolu su ponizili gradskog rivala Vondererse sa 5-0,a vrlo lagano je moglo biti i ubedljivije. Igraju fudbal koji je za klasu bolji od ostalih ekipa u ligi. Skroz drugačiji stil imaju od ostalih,jako ih je lepo gledati.Nekako, možda je najbolje objasniti ovako, većina ekipa gura loptu napred,krene po jednoj strani,monotono,dok Sidnej igra raznovrsno, brzi pasevi, razmišljanje 5 koraka unapred pri akcijama, prelepo zaista prelepo i za ovu ligu su trenutno prejaki. Mirzejevski proradio,igra sve bolje i bolje,a na ovom meču će biti jači za Miloša Ninkovića, što je značajno pojačanje,tek će sa njim biti ubojitiji i raznovrsniji u napadu.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Miloš Ninković

Izostanci: Rajan Grant

Melbourne City

Siti je trenutno trećeplasirana ekipa sa 6 bodova zaostatka za liderom šampionata. Igraju jako promenljivo. Krenuli su sjajno sezonu,vezali 4 pobede i onda je usledio meč sa Sidnejem i poraz koji ih je prizemljio i gurnuo u provaliju.Vezali su 4 meča bez pobede,ali sada se polako izvlače. Kao grom ih je pogodilo saopštenje Kejhila da napušta ekipu. Kejhil je bio taj džoker koji je mogao sa klupe da promeni stvari kada ne ide,njegovim odlaskom izgubili su tu snagu. Veliki problem sa Siti jeste odbrana,rade na tome,doveden je štoper,ali aktivan će biti tek od januara.Ove sezone su primili isuviše mnogo golova individualnim, neshvatljivim, greškama odbrambenih igrača. Siti nema tu raznovrsnost kao Sidnej, imaju problem i u realizaciji šansi. Mekkormak je tek u 10tom kolu dao svoj prvi gol iz igre,a on je prvi napadač tima. Svi veruju da će krenuti na bolje kad se vrati Fornaroli,ali ukoliko ne dovedu nekog kreativnog vezistu neće im ni Fornaroli mnogo pomoći.Veliku su grešku napravili sa Budzinskim. On je trebao da bude taj kreativni vezista popularna 10-ka,ali od njega ništa.Dobio je marki ugovor (ugovor koji ne ulazi u salary cap, već ga plaća vlasnik kluba, obično dobijaju “ zvezde “ tima),verovatno će on otići u januaru da se rasterete.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Muscat, Kilkenny

Izostanci: Fornaroli, Carrusca i Kamau

Predlog za klađenje: Iako je ovo derbi kola, ovde je Sidnej favorit. Raznovrsnost i ubojitost Sidnejevog napada protiv veoma klimave odbrane Sitija. Ukoliko Siti ne podigne nešto drastično svoju igru i ne pruže 200% svojih mogućnosti, Sidnej bi trebalo da dobije ovo.

Tip: pobeda Sidneja @ 1.65

Kvota je iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje