petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Duel nesrećnih ekipa donosi golove

17to kolo Australijske lige otvoriće Brizbejn i Pert. Ovo je duel dva tima koja su,trenutno, u najgorim formama u ligi.

Brizbejn u ovaj meč ulazi nakon tri vezana poraza i samo tri osvojena boda na 5 mečeva. Situacija nije dobra.Plej of je sve dalje i dalje, pa i ne čudi da su u klubu “upaljene sve lampice“. Trener Aloisi je uoči ovog meča rekao da je sledećih 11 kola za njegov tim 11 finala i da oni obično dobro igraju finala. Raduje činjenica da je tim jači za povratnike napadača Gameira, legandu kluba Holmana. Povratak ove dvojice će dodatno ojačati napad i pružiti podršku Makaroneu i Ben Khafalahu, posebno se nadaju da će povratak ovih igrača poboljšati realizaciju. U poslednje vreme Brizbejn ima velikih problema sa realizacijom šansi. Nestvarno je šta su oni promašili u poslednja tri kola, zaista nisu imali sreće.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Gameiro, Hollman

Izostanci: Theo, Calleti, North, D’Agostino

Pert u ovaj meč ulazi sa 4 vezana poraza. U katastrofalnoj su formi. Odbrana se raspala. U 4 kola primili su 14 golova. Neki tračak nade da dolaze bolji dani jeste činjenica da su u prošlom kolu konačno dali gol, konačno je napad proradio. Keni Lowe ima velikih problema sa sastavom,tek što se u prošlom kolu konačno sklopio trio Kastro, Kio, Tagart, opet se raspao. Tagart je doživeo povredu i neće ga biti u sastavu,a zajedno sa njim nedostajaće još jedan bitan igrač Mič Nikols. Bez njih dvojice kreativnost Pertovog napada je značajno smanjena. Pored svih problema trener Lowe veruje da njegov tim može do bodova na ovom meču,jer su upravo poslednju pobedu u ligi ostvarili baš protiv Brizbejna na ovom stadionu.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Chianese, Mills

Izostanci: Taggart, Nichols, Grant, Guerao, Wilson

Predlog za klađenje: Ovo bi mogao da bude efikasan duel. Duel dva tima kojima je pobeda preko potrebna. Brizbejn ima jak napad,dodatno ojačan,protiv Perta koji igra otvoren fudbal i Perta koji ima najgoru odbranu u ligi. Kada se ova dva tima sastaju GG dolazi često, na poslednja 4 duela je dolazilo.

Tip: GG @ 1.50

3+ @ 1.50

GG3+ @ 1.75

Ove tipove možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje