petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open predlozi za klađenje

 

Večeras zanimljiva ponuda u obe konkurencije, a evo i naših predloga:

Sem Kveri – Marton Fucsovics

Sem Kveri ovde jeste favorit, ali mišljenja samo da bi Fucsovics ovaj meč mogao da učini nešto neizvesnijim. Dečko je u sasvim ok formi, igrao je finale čelendzera u Kanberi i ti mečevi su mu svakako dali samopouzdanje, a finale je izgubio od dosta iskusnijeg Sepija.
Početak je sezone i oni najbolji teniseri još uvek hvataju ritam, a među njima je svakako i Kveri. Ona lagana pobeda nad Lopezom nemojte da vas zavara, jer ako se generalno pogledaju rezultati svih tenisera, Lopez će biti među najgorima, tako da ta pobeda ne može biti parametar.

Fucsovics može do seta, a ako uzme set 99% meč ide u over.

Predlog: over 38,5 1,85

Tomaš Berdih – Giljermo Garsija Lopez

Ovde je Berdih veliki favorit i samo neka vanserijska partija Garsije Lopeza ovaj meč može učiniti nešto neizvesnijim, mada ako nas pitate od toga nema ništa.
Zaista, Garsija Lopez u svom arsenalu nema oružje kojim bi mogao da naudi Berdihu. U razmenama on nema šanse protiv Berdiha što zbog godina, što zbog toga što je Berdih prosto jači igrač. Servis može da ga drži neko vreme, ali on nije tip igrača koji igra na servis, jer je po prirodi šljakaš.
Berdih je odigrao skoro savršen meč protiv De Minaura iako je izgubio jedan set, ali to ovde ne bi trebao biti slučaj.

Predlog: 3-0 1,95

Marija Šarapova – Anastasija Sevastova

Sevastova je igračica koja svojim stilom apsolutno ne odgovara Šarapovoj. Niskog je rasta, brza i dobro pokriva teren, a što je najbitnije ima dovoljno snage u udarcima da može da se nosi sa Šarapovom. Maša više nije na tom nivou kao nekada kada je protivnice probijala snažnim udarcima. Od tog doping skandala svi nekako gledaju drugačije na nju, i čini se kao da su sve teniserke motivisane da je pobede.
Prošle sezone igrale su dva puta u sličnim uslovima i oba meča su išla u tri seta.

Predlog: over 21,5 1,85

Karolina Pliškova – Beatriz Hadad Maia

O Pliškovoj se ne govori mnogo, a sigurno spada u top 3 kandidata za trofej. Sama je naglasila da je glavni cilj trofej na grend slemu, a ne prvo mesto na WTA listi. Ovde je apsolutni favorit, jer Hadad Maia ne može da parira snagom Pliškovoj. Idealna margina bi bila 19,5, jer bi to značilo da Pliškova mora da napravi brejk po setu. U ovom slučaju mora u jednom setu da napravi bar 2 brejka što je svakako izvodljivo, jer Pliškova zna da „razbija“ protivnice.

Predlog: under 18,5 1,85

Predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje