četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Azijska Liga šampiona: Ulsan Hjundaji – Kavasaki Frontale (najava)

Od 11 časova se u okviru Azijske Lige šampiona igra meč 2.kola između južnokorejskog predstavnika Ulsan Hjundaji i japanskog predstavnika Kavasaki Frontale.

Ulsan Hjundaji je u prvom susretu odigrao 3:3 na gostovanju u Australiji protiv ekipe Melburn Viktori i može se reći da ne mogu biti zadovoljni tim rezultatom, jer su vodili sva tri puta i gubili vođstvo. Napad koji je predvodio Hrvat, Oršić delovao je dosta inspirisano za razliku od odbrane koja je u nekim slučajevima delovala dosta ,,prozirno“. Svkako da je Uslan u top 4 tima u Južnoj Koreji, a bodove u Ligi šampiona najpre će moći da traže na svom stadionu.

Kavasaki Frontale je u sezonu ušao dosta slabo, s obzirom na visoke ambicije kluba, poraženi su u okviru Super Kupa Japana od Serezo Osake 2:3, kao i u prvom kolu na domaćem terenu od kineskog Šangaj SIPG 0:1. Na početku sezone najbolji strelac tima i prošle sezone cele lige, Yu Kobayashi nikako da dođe u pravu formu, a u mnogome igra u napadu zavisi od ovog igrača.

Ovi timovi igrali su mečeve 2014-te godine, i svako je odneo pobede na svom terenu 2:0 za Uslan i 3:1 za Kavasaki Frontale.

Dva tima sa različitim stilovima fudbala, domaćin koji voli da se osloni na gol više i kome je pobeda u ovom meču bitna da potvrdi bod na strani, dok je sa druge strane ništa manje kvalitetan Kavasaki koji je posle dva poraza u situaciji da mora da dođe makar do boda na ovom meču, tako da ne sme da igra preterano otvoreno, iako je po kvalitetu možda i bolji tim od domaćina.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1X&2+ (kvota 1,95)

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje