subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njegovi mečevi uglavnom idu u over

Nakon završetka mastersa u Indijan Welsu sledi nam masters u Majamiju. Danas počinju kvalifikacije i u muškom i u ženskom delu turnira.

Kvalifikacije su jako škakljive kada je klađenje u pitanju, jer u njima igraju igrači koji su mahom čelendžer nivoa, koji nisu pouzdani i vrlo često ima iznenađujućih rezultata. No, ovaj naš predlog je u neku ruku statističke prirode i uz malo sreće može da prođe bez problema.

Sasataju se domaći igrač Rejli Opelka i Kanađanin Piter Polanski.
Opelku mnogi smatraju za novog Iznera. Slične su visine, a samim tim gaje sličan stil igre. Ipak, Opelka za sada nije pokazao ništa posebno i njegova karijera stagnira. Trenutno se nalazi na 204. mestu i ove, a i prethodne sezone ne može se pohvaliti nekim rezultatom. Njegova igra se bazira na servisu i izvlačenje na forhend. Kada ga servis ide gotovo nemoguće mu je uzeti poen, ali kada dođe do neke duže razmene on gotovo da nema šanse.

Ono što je zanimljivo kod njega jeste da njegovi mečevi često idu u over. Ove sezone odigrao je 14 mečeva i 7 mečeva je otišlo u over. Naravno 50% nije neka brojka, ali treba napomenuti da je na 5 mečeva meč završen sa tačno 22 gema i zato kažemo da je uvek, ali uvek potrebno i malo sreće. Statistika kaže da je na 9 mečeva prvi set išao preko 10 gemova i to vam dovoljno kakav je tok meča kada je Opelka akter istog. Servis mu je teško oduzeti, a on je na riternu jako slab.

Njegov današnji protivni Piter Polanski nakon lošeg starta sezone počeo je da igra dobro. Posebno se to odnosi na turnire po Americi, jer tu uglavnom igra dobro. U Njujorku je ispao u kvalifikacijama, u Delrej Biču je stigao do glavnog žreba, na čelendžeru u Indijan Welsu je stigao do četvrfinala i na mastersu je stigao do drugog kola gde ga je zaustavio Manarino. Da se razumemo, nisu ovo neki rezultati, ali pošto je i Polanski čelendžer igrač ovo je za njega više nego dobro.
Verujemo da se napunio samopouzdanjem, a protiv Opelke mu je potrebno da drži servis i nada se nekoj grešci u taj brejku.

Predlog: više od 22,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje