četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njenoj seriji mora doći kraj

Derbi drugog kola u ženskom delu turnira odigraće Elina Svitolina i Naomi Osaka.

Igrali smo u prvom kolu na Serenu Wilijams protiv mlade Osake, ali očigledno je da Serena još uvek nije u formi koja je potrebna da bi se vratila u sam vrh svetskog tenisa. Bila je troma, svaka duža razmena pripala je Osaki i sasvim je zasluženo slavila Osaka.

No, danas Osaku  čeka mnogo teža protivnica koja igra izvrstan tenis ove sezone. Svitolina je ove sezone osvojila već dve titule u Dubaiju i Brizbejnu. Ove sezone poražena je svega tri puta i ona se ovde svakako pita nešto.

Govorili smo u najavi ovog turnira da treba igrati protiv Osake, jer koliko god ona mlada bila umor će je stići kad tad. Osvojila je Indijan Wels prošle nedelje. To je njena prva ujedno i najveća titula u karijeri. Sigurno je došlo do pražnjenja  sa psihičke i fizičke strane, a to u mnogome utiče na igru.

Ovde će morati mnogo više da se trudi za poene i gemove, jer je Svitolina kao zid koji sve vraća. Neće biti brzih i laganih poena, a takav epilog u ovom trenutku Osaki sigurno ne odgovara.

Kvote jesu postavljene kako treba, ali to je samo zbog serije Osake kojoj kad tad mora doći kraj. Svitolina je ovde po nama bliža pobedi i mi joj moramo ukazati poverenje.

Predlog: Pobeda Svitoline 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje