subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković se polako vraća

Duel između Novaka Đokovića i Dominika Tima je svakako derbi dana, i ujedno meč koji će privući najveću pažnju gledalaca.

Kladionice su za favorita postavile Đokovića. Nekima je to čudno s obzirom da se Novak muči tokom cele sezone, ali ni Tim nije ništa bolji, plus ovo mu je prvi turnir posle dužeg vremena.

Meč protiv Borne Ćorića je možda i najbolja uvertira za ovaj meč, jer Ćorić i Tim gaje sličan stil igre. Vrlo su moćni sa osnovne linije, a glavno pitanje jeste da li je Novak u stanju da ceo meč odigra u kontinuitetu bez problema sa kondicijom. Meč protiv Ćorića je pokazao da je kondicija sasvim u redu, i kada je takvo stanje onda Novak mora biti favorit kao što i jeste.

Sa druge strane mi smo mišljenja da Dominik Tim još uvek nije uhvatio pravu formu. Od početka sezone kuburi sa povredama i sa sigurnošću možemo da tvrdimo da ni na jednom turniru ove sezone on nije bio 100 % zdrav. Povreda skočnog zgloba koju je doživeo na Indijan Welsu je bila kap koja je prelila čašu. Tim je odlučio da preskoči Majami i Dejvis kup ne bili se potpuno zalečio. S obzirom da puca na najveće domete kada je sezona šljake u pitanju takva odluka je sasvim normalna i očekivana.

No, i to ima svoje posledice, jer dugo nije igrao tenis. To se videlo u meču protiv Andreja Rubljova, jer je u tom meču Tim spasavao meč lopte. Još uvek nije pronašao svoje udarce, a za to je potreban određen period vremena. Tim gaji takav stil igre da bez samopouzdanja i ritma ne može da pravi rezultate koje očekuje tako da u ovom meču on sigurno ne može biti favorit.

Kao što smo već rekli Novaka čeka sličan meč kao protiv Ćorića. Svestan je Novak šta ga čeka i verujemo da će biti još bolji. Evidentno je koliko mu znači što je Vajda u njegovom boksu tako da uz jasnu rasterećenost i bez neke prevelike presije za dobrim rezultatom smatramo da Novak može da pobedi Tima koji je daleko od nekog takmičarskog ritma i neke forme.

Predlog: Pobeda Đokovića 1,75

Napominjemo samo da je ovo predlog koji nije siguran , a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje