četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Povreda kuka je prošlost

Bik sa Majorke se vratio i jasno svima stavio do znanja da je povreda prošlost, i da ako neko želi da ga pobedi moraće dobrano da se pomuči. Meč protiv Bedenea možda nije neki reper Nadalove igre, ali pobede nad Zverevom i Kolšrajberom u okviru Dejvis Kupa su jasan pokazatelj da je Nadal opet tu. Zdrav je, to je najbitnije, a kada je zdrav onda mu na šljaci barem u ovom trenutku niko ne može ništa.

Njegov današnji protivnik je mladi Rus Karen Kačanov. Mišljenja smo da Kačanovova igra apsotluno paše Nadalu. Kačanov je udarač sa vrlo ravnim udarcima koji neće imati takvog efekta kao na primer na nekom brzom betonu. Ova šljaka je izuzetno spora i Kačanov realno gledano nema pre svega strpljenja da gradi poen protiv Nadala, kao i oružje kojim bi mogao da naudi Nadalu.

Biće dosta poena u kojim će Kačanov uslovno rečeno imati inicijativu u poenu, ali će mahom te poene gubiti. To će ga gotovo sigurno izvesti iz takta, a pošto on nije poznat kao igrač koji je psihčki jak, verujemo da će time Nadal već odraditi pola posla.

Da bi naš današnji predlog za ovaj meč bio prolazan, potrebno je da Nadal napravi brejk po setu što je više nego realan scenario.

Predlog: Manje od 19,5 gemova 1,65

Napominjemo samo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje