petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Statistika i informacije za klađenje (Četvrtak)

1) Felisijano Lopez – Martin Kližan

Felisijano Lopez je u Barseloni nastupio 18 puta i samo dva puta je išao dalje od ove faze. U meču protiv Lajovića bio je „pečen“, ali Lajović to nije znao da iskoristi. Njemu ne odgovaraju ovako spori uslovi, a stigle su ga i godine. Inače, on bi trebao da dobije neku funkciju na mastersu u Madridu pa je jasno u kom pravcu će njegova karijera ići.
Sa druge strane Kližan jeste izbacio Đokovića, ali daleko je on od igrača kome se može verovati. Jako škakljiv meč vrlo moguće u overu.

2) Karen Kačanov – David Gofan

Pisali smo juče da je Kačanov svoje juniorske dane proveo baš u Barseloni odakle je krčio svoj teniski put. Ove terene poznaje jako dobro, a jučerašnja partija protiv Lea Majera je potvrdila da igra dobro. Ove sezone nema nekih velikih kikseva sem možda poraz od Donskoja u Indijan Welsu, a ostali porazi sve od top igrača. Gofan ga je jednom dobio u Monpeljeu, ali daleko od toga da blista. To je pokazao meč protiv Granoljersa u kom je Španac imao 5:2 u drugom setu, ali je nekim čudom Gofan to preokrenuo. Danas ga čeka dosta teži posao po nama isto tesan meč.

3) Luka Pui – Džon Milman

Verovali, ili ne Džon Milman je u dosadašnjem delu karijere odigrao svega četiri meča na šljaci kada su ATP turniri u pitanju. Ostvario je samo jednu pobedu i to baš ovde u Budimpešti protiv Albota. Danas ga čeka jako težak posao, jer igra protiv Luke Puija koji brani titulu i koji se najbolje snalazi na šljaci.

4) Anđelik Kerber – Anet Kontaveit

Pisali smo juče od Kerberovoj. Na kraju se ispostavilo da je vrlo lagano dobila Petru Kvitovu koja ju je samo nekoliko dana pre „počistila“ sa terena. Sponzor turnira je Porše koji je ujedno sponzor Kerberovoj tako da Kerber „mora“ daleko da dogura. Ovde je osvajala već 2 titule apsolutno nas ne bi iznenadilo kada bi bila šampion i ove sezone.

5) Albert Ramos – Stefanos Cicipas

Juče smo spominjali Ramosa i danas ćemo. Dobio je posle velike brobe Dutru Silvu, a danas ga čeka vrlo težak posao.
Ramos je tokom ove sezone odigrao 16 mečeva u na 8 je došao over na margini od 21,5 s tim što je na još tri meč ostao na granici.
Sa druge strane Cicipas je odigrao do sada 22 meča i na 15 je došao over na margini od 21,5 gemova, a jedan meč je ostao na margini.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje