četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores: Mečevi koji su na programu od 00:15!

U noći između četvrtka i petka čak pet mečeva u okviru najjačeg takmičenju u Južnoj Americi – Kopa Libertadoresa, a u prvom terminu od 00:15, sastaju se brazilski Kruzeiro i čileanski Universidad da Čile, dok argentinska River Plata dočekuje ekvadorski Emelek.


00:15 Kruzeiro (Brazil) – Universidad da Čile (Čile)

Meč 4.kola grupe 5 u kojem bi moglo da bude rešeno koja će od ove dve ekipe nastaviti takmičenje u drugoj fazi takmičenja, dok je sa druge strane moguć i potpunu zaplet grupe. Kruzeiro je posle tri odigrana kola na trećem mestu sa skorom 0-2-1 i gol razlikom 2:4. Posle poraza u prvom meču od Rasinga u gostima 4:2, dva remija bez golova, uprvao protiv današnjeg rivala i protiv Vasko da Game. Danas u timu nema samo napadača Freda koji se povredi u prvom meču sa Rasingom na početku utakmice.

Sa druge strane ekipa Universidad da Čile ima skor 1-2-0 i gol razliku 2:1, slavili su protiv Vasko da Game na gostovanju 1:0, dok su remizirali sa Kruzeirom 0:0, i sa Rasingom 1:1. U poslednjem meču u okviru prvenstva odmarali su čitav tim pa su doživeli poprilično neprijatan poraz od Uniao La Kalera na gostovanju 6:1. Danas u timu nema dvojice defanzivaca Rafel Vaza (3/0) i Monzona (3/1), dok je trener Hoyos suspendovan.

Od 2009-te godine ovi timovi odigrali su 5 mečeva, četri pobede Kruzeira i jedan remi.

Iako domaći tim ne briljira u KL ove sezone, smatramo da je danas blaga prednost na njihovoj strani, a činjenica da oba tima igraju jako tvrdu u okviru ovog takmičenja garantuje meč bez puno golova.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1X&0-2 (kvota 1,90)


00:15 River Plata (Argentina) – Emelek (Ekvador)

Dosta zamrešena situacija u grupi 4 iz koje dolaze i ovi timovi, naročito posle jučerašnjeg četvrtog remija kolumbijskog Santa Fe-a. River Plata se nalazi na drugom mestu sa skorom 1-2-0 i gol razlikom 3:2. Do sada su savladali upravo Emelek u gostima 1:0, dok su remizirali sa Santa Fe-om 0:0 i Flamengom 2:2. Danas u timu nema defanzivca Moreire (4/0), veznog igrača De la Kruza (14/0).

Emelek sa druge strane ima samo jedan bod, 1 remi i dva poraza uz gol razliku 2:4. Poraz od River Plate na svom terenu 0:1, kao i od Flamenga 1:2, uz remi sa ekipom Santa Fe 1:1. Jako mala verovatnoća da će se na gostovanjima kod dve najjače ekipe u grupi ekipa Emeleka izboriti za bolji status u grupi. Uz to su za vikend poraženi od najvećeg konkurenta u ligi, ekipe Delfina 3:1. Danas u timu nema iskusnog defanzivca Goague (8/0) i veznog igrača Nelsona Soliza (4/1).

Prošle godine su odigrali dva meča u istom takmičenju 1:2 pobeda Rivera u Ekvadoru, dok su na domaćem terenu remizirali 1:1. U prvom delu ove godine slavio je River na gostovnju 1:0.

Očekuje nas meč gde će domaćin pokušati da pobedom u potpunosti izbaci goste iz daljih kalkulacija u grupi, a svkako da im na ruku ide i slabija forma Ekvadoraca.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1&2-4 gola (kvota 1,90)


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje