petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket (Utorak)

Treba biti oprezan kada je odabir parova u pitanju, jer se sledeće nedelje igra Roland Garos. Ima mnogo igrača koji će kalkulisati i jednostavno ne može se znati sa kakvim motivom će taj igrač izaći na teren. No, mi smo pronašli dva para koji nam se čine da su vredni stavljanja na tiket, i koji uz malo sreće mogu da nam donesu profit.

Stan Wawrinka – Jared Donaldson

Wawrinka se vratio tenisu u Rimu posle pauze koju je uzeo ne bili se spremio za Roland Garos. Poražen je odmah na startu od Stiva Džonsona, ali to je bio prvi meč i nije bilo realno  očekivati da će on napraviti neki bajan rezultat posle duge pauze. Na tom meču u Rimu je video gde je, i šta treba da popravi pa nema sumnje da će danas biti bolji.
Ovaj turnir u Ženevi je jako drag Wawrinki, jer je dva puta već osvajao trofej, a ove sezone brani titulu. Domaći je igrač pa samim tim ima i motiv više. Nema sumnje da je on jači igrač od Doladsona samo mu treba malo vremena da uđe u ritam.
Što se Dolandsona tiče on je vrlo skroman kada su igre na šljaci u pitanju. Juče se mučio sa Istominom koji je na zalasku karijere. Ove sezone Donaldson samo ređa poraze na šljaci, pre Ženeve poražen je u prvom kolu u Monte Karlu, Madridu, Rimu i Barseloni. Pobeđivali su ga Dutra Silva, Agut, Ramos i Busta. Ruku na srcu to su sve odlični šljakaši, ali osim Aguta ostala trojica se ne mogu pohvaliti nekom formom te je Doladson imao neku šansu, ali nije iskoristio. Jednostavno šljakasti uslovi mu ne odgovaraju i mišljenja smo da danas neće proći Wawrinku.

Predlog: Pobeda Wawrinke 1,50

Dominik Tim – Roberto Karbaljes Baena

Za mnoge je iznenađenje što Tim igra turnir u Lionu iako se sledeće nedelje igra Roland Garos. On će tamo biti u top 5 favorita za osvajanje titule pa mu možda i ne treba dodatni umor. Očigleno je da Tim nije zadovoljan svojim igrama u Rimu i da mu treba serija pobeda ne bili otišao u Pariz sa više samopouzdanja. On je oduvek važio za igrača koji je besprekorno spreman i uz Nadala svakako igrač koji igra najviše turnira tokom sezone. Iz tog razloga mišljenja smo da Tim neće kalkulisati i igraće na najvišem mogućem nivou.

Kada je takva situacija Baena nema nikakve šanse. Juče je igrao maratonski meč od tri sata protiv Đerea koji je sam sebe pobedio. Baenin servis je vrlo slabašan i verujemo da će svaki njegov gem biti drama za sebe. Nema on igru niti udarce da bi se nosio sa Timom, a njegova jedina šansa jeste da Tim uđe u neku seriju grešaka u šta sumnjamo.

Tim je ovde veliki favorit i mi očekujemo njegovu ubedljivu pobedu.

Predlog: Pobeda Tima 2-0 1,47

Ukupna kvota na ova dva prdeloga iznosi 2,21 što je idealno za dubl na neki srednji ulog. Još jednom napominjemo da su ovi turniri pred grend slemovi uvek škakljivi i da treba biti oprezan kada je ulog u pitanju. Ovo je samo naš predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje