petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA Tip: Danas granica niža za 9 poena!

Od 17h u okviru 18. kola ABA lige sastaće se u hali Aleksandar Nikolić ekipa Crvene Zvezde i slovenačke Krke.

Ekipa crveno-belih u ABA ligi ne zna za poraz, a najbliži da im pokvare stoprocentan skor bili su igrači Mega Leksa koji su posustali u produžetku. Kod kuće Zvezda ima 8 pobeda i prosek od 90,3 poena (sličnu brojku ima Real Madrid u Evroligi) što dovoljno govori o tome koliko su dominantni u ligi. Danas bi trebalo da im bude olakšan posao s obzirom na informacije koje dolaze iz tabora Krke – dva bitna igrača rotacije su bolesna i nisu doputovala u Beograd.

Dejan Mihevc, trener Krke: „Trener Dejan Radonjić dokazao je da je jedan od najboljih trenera u Evropi. On je napravio jednu homogenu grupu koja prikazuje vrhunsku košarku i daleko su najbolji u ABA ligi. Mi se još uvek mučimo sa povredama i bolestima, jer u ekipi neće biti Rebca ni Čebulara. „

Naš predlog se neće odnositi na konačan ishod, koji će svakako biti na strani domaćih, ali izjava trenera Radonjića kako su imali veliku potršonju (kako fizičku, tako i psihičku) protiv ekipe Fenerbachea u četvrtak, ne daje nam sigurnost da prognoziramo da li će ih pobediti sa razlikom većom od 27 poena (hendikep -26,5), iako je to sasvim realna opcija imajući u vidu samopouzdanje i formu Zvezde.

Predlog koji Vas savetujemo da odigrate jeste igrač Krke Marko Luković više od 15.5 poena. Nakon što se vratio iz povrede posle 5 utakmica pauze zabeležio je 10, a potom 17 poena u poslednjem meču ABA lige. Iako možemo reći da nije u zavidnoj formi (6-32 šut na ta 2 meča), ohrabruje nas to što uzima dosta šuteva i meč u ovoj sezoni kada je ekipi Crvene Zvezde već dao 24 poena iz 14 uzetih šuteva.

Ono što ide u korist ovom predlogu jeste i odsustvo Sandi Čebulara (11,9 poena prosečno, polednja 2 meča 26 poena postigao) i omalenog Matic Rebeca (10,4 poena prosečno).

Predlog: Marko Luković (Krka) više od 15.5 poena

Predlozi nisu sto posto sigurni, igrate ih na spostvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

3 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje