četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA liga – predlozi igrača 7. oktobar

Danas su na programu 2 utakmice regionalne ABA lige, a mi vam donosimo par predloga za klađenje na igrače koje možete odigrati u kladionici Maxbet.


Prva utakmica je na programu od 17h kada se sastaju Mega Bemax i Mornar. Na ovoj utakmici očekuje se oko 170 poena što je sasvim zadovoljavajući kriterijum ukoliko igrate igrače na više (over) poena. U sastavu Mege ni danas neće biti Kostje Mushidia dok je nastup Stefana Sinoveca upitan. Kao glavna napadačka igla ekipe iz Sremske Mitrovice namentuno se kanađanin Dylan Ennis koji je u prva 2 meča postigao 23 i 21 poen. Danas je na margini od 18.5 u kladionici Maxbet


Drugi meč igraju Partizan i FMP Beograd od 19h. Na meču se očekuje oko 160 poena, a favorit je Partizan. Igrač od kojeg se dosta očekuje ove sezone jeste Williams Goss koji je u prvom meču imao očajan šut (3 od 15) za 12 poena, dok je u drugom meču igrao manje minuta (16) zbog problema sa ličnim greškama. Ukoliko danas pruži partiju kakvu ume, verujemo u prelazak margine od 14.5 koliko je u Maxbet kladionici.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje