petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA predlozi za 5. mart

Od 18 časova u Laktašima odigraće se utakmica 21.kola ABA lige gde Igokea dočekuje Crvenu Zvezdu.

Crveno-beli u dobrom raspoloženju putuju u Republiku Srpsku nakon velike i važne pobede nad Unikahom u Evroligi, ali i kompletni jer se od povrede oporavio Nemanja Dangubić, koji nije nastupao od završnice kupa.

Trener Crvene zvezde mts Dušan Alimpijević još ranije je isticao važnost regionalnog takmičenja, tako da meč u Laktašima ima epitet „najvišeg prioriteta“:

„Naši ciljevi se znaju, tako da su predstojeće dve utakmice u regionalnoj ligi od najveće važnosti, jer smo dosta toga podredili da ostanemo na prvom mestu. Ova utakmica nam dolazi u dobrom trenutku nakon važne pobede nad Unikahom koju smo dobili agresivnom odbranom i nakon koje nam je svakako naraslo i samopouzdanje“.

Dodajte na tiket kao siguricu pobedu Crvene Zvezde po kvoti 1.15. i Bjelica manje od 9.5 poena @1.85


Košarkaši Zadra u 21. kolu ABA lige u Krešinom igraju protiv Mega Bemaxa. Utakmica se igra od 21h.

– O momčadi Mege znamo gotovo sve. Njihov zaštitni znak je atletska košarka, brzih napada i agresivne obrane. Iznimno su mlada i talentirana momčad. Oni su, baš kao i mi promijenili sastav u odnosu na prvi međusobni ogled. Nama nedostaje Bostic, a u regionalnoj ligi ne možemo koristiti Graya. Njima se ozlijedio Ognjen Jaramaz, a vjerojatno za ovu utakmicu neće moći računati na Kostju Mušidija i Stefana Fundića. No, unatoč tome očekujem zanimljivu utakmicu i nadam se da ćemo sezonu domaćih utakmica u ABA ligi zaključiti pobjedom. Velika nam je želja doći do desete ovosezonske pobjede da završimo u gornjem dijelu ljestvice. To bi nam bila nagrada za dobre partije ove sezone – kazao je trener Zadra Aramis Naglić.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević na ovom meču zbog povreda neće moći da računa na Kostju Mušidija, Stefana Fundića, Mihaila Jovičića, a sada im se nažalost priključio i Ognjen Jaramaz.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje