četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Admir Adžem novi šef struke vicešampiona BiH!

Sarajevski Željezničar danas je i zvanično promenio trenera, a funkcija šefa struke u ekipi sa “Grbavice“ od danas će pripadati 44-godišnjem Admiru Adžemu koji je tokom protekle sezone osvojio titulu šampiona države sa juniorskim timom plavo-belih.

44-godišnji bosanskohercegovački trener na toj poziciji nasledio je iskusnog Slavka Petrovića koji je prošle sezone ipak ostao bez titule prvaka, dok je u Ligi Evrope ispao već u 2. kolu kvalifikacija od ekipe švedskog AIK-a, što je bio i povod za njegovu smenu.

Adžem je tokom svoje igračke karijere nastupao najvećim delom za Željezničar i to u nekoliko navrata, a takođe bio je član nekoliko poljskih ekipa, kao što su Pogon Šćećin, GKS Katovice i Zaglebje Sosnovjec. Kao trener debitovao je na klupi U19, tj. juniorskog tima Željezničara sa kojim je u sezonui 2016-17 postao šampion BiH.

Kako se navodi na zvaničnom veb-sajtu ekipe sa “Grbavice“ Adžem će na klupi biti već tokom sutrašnje utakmice kada će se plavo-beli sastati sa ekipom GOŠK-a iz Gabele.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje