utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Aleksandr Zujev poslat na novu pozajmicu!

20-godišnji Aleksandr Zujev tokom sledeće sezone nosiće dres ruskog premijerligaša Rostova, s’ obzirom da je sklopljen dogovor sa moskovskim Spartakom oko jednosezonske pozajmice mladog igrača.

Aleksandr Zujev, koji nastupa na poziciji levog krilnog napadača, tokom prolećnog dela prošle sezone nosio je dres ekipe Krila Sovjetov, takođe na pozajmici iz moskovskog Spartaka, a uspeo je da ostvari 11 nastupa, uz 2 asistencije. Pored toga, prvi deo sezone proveo je u svom matičnom klubu, Spartaku, gde je ostvario 8 nastupa za prvi tim (uz 1 asistenciju), dok je za rezervni tim, Spartak-2, ostvario 4 nastupa.

Karijeru je započeo 2013. godine upravo u redovima Spartaka iz Moskve, a do danas je nastupao za prvi tim i rezervni klub. Od 2011. godine nastupao je za U16, U17, U18 i U19 reprezentaciju Rusije, da bi krajem marta prošle godine postao član nacionalnog A tima. Ostvario je ukupno 56 nastupa, a postigao je 13 golova. Tokom 2013. godine sa U17 reprezentacijom Rusije postao je šampion Evrope. Mnogo puta je bio proglašen za jednog od najvećih talenata ruskog fudbala.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje