sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Amerikanci ga izbacili sa meča zato što je iz Srbije!

Poznato je da organizacija NBA štiti prvenstveno građane SAD i da na neki način diskredituje igrače iz drugih država, a u tu grupu ubrajamo i ove naše državice Balkana.

Sinoć je na utakmici Orlando Magica i Minnesote Timberwolvesa došlo do nepravde, gde je deblji kraj izvukao srpski internacionalac – Nemanja Bjelica.

Bjelica je imao jedno koškanje sa igračem Magica – Arron Afflalom, sa kojim je poslao imao i teži obračun. Afflalo je vidno frustiran što više nije igrač ni prve postave, i izgubio je samopouzdanje i na terenu samo odrađuje ugovor, ali nismo sigurni da li je plaćen kao bokser ili profesionalni NBA igrač?

Procenite sami da li je Bjelica nepravdeno isključen sa utakmice nakon što je pokušao da zaustavi amerikanca u nameri da napravi veću glupost.

Povezani članci

5 Komentari

  1. Kakve veze ima to što iz Srbije??? Da je nepravedno isključen , jeste. Ali sad ga sudija uzeo na zub, jer iz Srbije, sigurno ga plaća Soroš i Vatikan, a i mrzi nas jer smo ih tukli u Indijanpolisu. Ako hoćete da budete ozbiljan portal bez ovakvih bombastičnih naslova i smešnih tekstova

  2. Momci svakog dana pišu gomilu tekstova, a komentara nigde. Sad je jedan tekst skandalozniji i pomalo štrči i odmah „drvlje i kamenje“. Ne ide to tako batice, ne trebaju nama ni Soroš, ni Vatikan.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje