petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australija – Nemačka (Kup Konfederacija) najava i prognoza meča!

Danas nas od 17 časova očekuje duel grupe B, na Kupu Konfederacija, a sastaju se prvak Azije, selekcija Australije i prvak sveta, selekcija Nemačke, meč se igra na Fisht Olympik stadionu u Sočiju, a sudiće ga Mark Geiger iz Sjedinjenih Američkih Država.

Australija se na takmičnje plasirala osvojivši prvenstvo Azije, a tim koji će predstavljati ovu državu može se reći da se okreće oko jednog igrača, veterana Tim Kejhila. Što se tiče celog tima golman Metju Rajan, novo pojačanje Brajtona, i svakako jedan od boljih igrača ovog tima. U defanzivi Trent Sainsburi je najopozantije ime, prethodnih šest meseci proveo je u Interu na pozajmici, ali je odgirao samo 1 meč. Tu su i MekGovan iz Guižua, Behik iz Burse i Vrajt iz Bristol Sitija. Prilično neiskusna odbrana bez puno iskustva u top takmičenjima. U veznom redu glavnu reč će voditi Aron Moj, fudbaler Mančester Sitija, na pozajmici u Hadersfildu u kojem je imao odličnu sezonu, tu je i Mark Miligan zadužen za prljave poslove u veznom redu, dok su u kreaciji i ofanzivi igrač Seltika, Rogić, zatim Luongo iz QPR-a i Troisi trenutno bez kluba. Napad naravno počiva na iskustvu i kvalitetu veterana Tima Kejhila,a tu je i Metju Leki iz Herte, kao i Kruse koji je trenutno bez kluba. Selekciji nedostaje defanzivac Bred Smit igrač Bornmuta koji će propustiti takmičnje zbog povrede, kao i kapiten selekcije Mile Jedinak igrač Aston Vile. Pred samo takmičnje Australija je poražena od Brazila 0:4.

Tim Kejhil(levo) predvodiće selekciju kao kapiten u odsustvu Mileta Jedineka (desno) koji ne igra zbog povrede!

Nemačka je važeći prvak sveta ali na ovo takmičenje dolazi u podmlađenom sastavu bez skoro svih glavnih zvezda selekcije i najmlađa je ekipa na takmičenju. Tu su sada mlade nade Verner napdača Lajpciga i četvrti strelac Bundeslige, Gorecka iz Šalkea, Kimih iz Bajern Minhena, a od igrača koji su osvojili prvenstvo sveta, tu su samo Mustafi, Ginter i Dreksler koji je i kapiten tima. Na golu će biti Leno, golman Leverkuzena. Dok će u defanzivi uz pomenutog Mustafija najverovatnije igrati Hektor iz Kelna, Rudiger iz Rome i Kimih iz Bajerna. Vezni red je neopoznanica ali treba istaći da su u njemu igrači koji su pružali odlične partije u Bundesligi ove sezone, poput Demirbaja iz Hofenhajma, Gorezke iz Šalkea, Brandta iz Levekuzena i Rudija iz Hofenhajma. U napadu su igrači koji su među najboljim strelcima prvenstva, Verner iz Lajpciga i Vegner iz Hofenhajma biće opasnost po golomane svih selekcija na turniru.

Podmlađena selekcija Nemačke!

U najavi susreta selektor Joakim Lev je rekao: ,, Radujemo se sutrašnjem startu turnira. Zaista se lepo osećamo u Rusiij i svi nas dočekuju prijateljski raspoloženi. Momci ne mogu da dočekaju prvu utakmicu, a ja sam impresioniran kako su igrači bili fokusirani na poslednjem treningu. Moramo da odigramo kompaktno u defanzivi, Australija ima potetntan napad, ali će posed lopte verovatno biti kod nas sutra što znači da će ostati puno prostora iza nas koji može da se iskoristi ukoliko ne budemo oprezni. Kup Konfederacija je dar koji će nam pomoći da dođemo do našeg cilja sledeće godine. Možemo samo da unapredimo naše igre i igrače na ovom turniru. Mogu da eksperimentišem u uslovima takmičenja i sigurno je da ćemo pokušati da isprobamo različite taktičke zamisli kako turnir bude odmicao.“

Ove selekcije odigrale su 5 međusobnih mečeva, tri puta je slavila Nemačka, jednom je bilo nerešeno uz jedan trijumf Australije, a svaki put je viđeno tri ili više gola.

25.03.15 FI Germany Australia 2 : 2
29.03.11 FI Germany Australia 1 : 2
13.06.10 WC Germany Australia 4 : 0
15.06.05 CC Germany Australia 4 : 3
18.06.74 WC Australia Germany 0 : 3

 

Očekuje nas jednostrana utakmica sa konstantnim napadima mladog tima Nemačke, i pokušaji Australija da iz kontranapada uradi nešto više, a ukoliko vidimo rani gol može se desiti da utakmica zaista bude prepuna golova po šesti put kada su u pitanju ovi rivali.

PREDLOG za klađenje:

  • pobeda Nemačke ( kvota 1,40)
  • tri i više pogodka na meču (3+) kvota 1,60

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje