četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska A liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

Jedan od načina da makar na kratko zaboravimo na ove hladne zimske dane jeste australijska fudbalska liga. Kod njih je uveliko leto,temperature su oko 30 stepeni i više,zaista predivno.

Nakon jučerašnjeg uspešnog dana i pogođenog predloga, nastavljamo u petak,nadamo se u istom ritmu.

U petak je na programu jedan duel. Njukasl Džetsi će dočekati ekipu Vestern Sidnej Vonderersa.

Newcastle Jets

Džetsi su trenutno drugoplasirana ekipa šampionata. Zaista su najprijatnija iznenađenje. Mislilo se da će uslediti pad nakon povrede glavnog igrača i najboljeg strelca O’Donovana,ali su oni dokazali da ne zavise od jednog čoveka,već da su jaki kao tim. Igraju ofanzivan,napadački,lep fudbal za gledanje. Najefikasnija su ekipa u ligi i to najviše govori o stilu igre koji igraju. Imaju problema sa povredama,ali ti povređeni igrači nedostaju već duže vreme i može se reći da su se privikli na takvo stanje.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Petratos

Izostanci: O’Donovan, Georgijevski,Vargas, Cowburn, Duncan

Western Sydney Wanderers

Vonderersi su slavili u prošlom kolu na gostovanju Merinersima i ta pobeda im je podigla samopozdanje koje je dobrano poljuljano.Ako su Džetsi najprijatnije iznenađenje, može se reći da su Vonderersi jedno od najneprijatnijih iznenađenja ove sezone. Imaju kvalitetan napad,ali im je najveća boljka odbrana koja je u 9/10 kola primala gol.Nisu primili gol samo na prošlom meču,ali Merinersi su igrali sa dva igrača manje i to je jedan od glavnih razloga zašto su Vonderersi dobili lagano taj meč. Realno taj meč je rešio sudija, ko je gledao razumeće. Novi trener je doneo nešto novo,a to je vraćanje veterana Šantalaba u prvi tim,a ovaj je to iskoristio na najbolji mogući način u prošlom kolu golom i asistencijom. Napad nije upitan na ovom meču,ali pitanje je koliko može ova odbrana protiv naleta Džetsa.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Lustica, Hamill,Herd

Izostanci: Risdon

Predlog za klađenje: Ovde su Džetsi favoriti,teško da odbrana Vonderersa može da izdrži na ovom meču.

Tip: domaćin 2+@ 2.05

3+@ 1.80

Kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje