petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava kola,predlozi za klađenje (PETAK)

U petak su na programu dva duela iz Australijskog šampionata.

Na prvom meču se sastaju Brizbejn Roar i Vestern Sidnej Vonderersi

Brisbane Roar

Roar je u prošlom kolu konačno slavio nakon tri meča bez pobede. Ta pobeda im je donela preko potrebno samopouzdanje i po najavama njihovog napadača Makaronea, daće sve od sebe kako bi vezali još jednu pobedu. Ovo je duel protiv ekipe koja je u istoj situaciji kao i oni, juri mesto za plej of, tim više ovo je bitan meč. Ekipa koja ovde izgubi može da ode na 6 bodova manje od 6-tog mesta. Roar u ovaj meč ulazi sa problemima sa sastavom,neće moći da računaju na 8 igrača.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Theo (prvi golman), Papadopulos (stub odbrane),Holman, North, Calleti, Bauteac, D’Agostino, Franjić.

Western Sydney Wanderers

Vonderersima je prijala promena trenera. Od dolaska Gombaua igraju značajno bolje. U poslednja tri kola imaju 2 pobede. U prošlom kolu velika pobeda nad Sitijem. Ta pobeda im je podigla samopouzdanje dobrano i sa velikim isčekivanjima ulaze u ovaj meč. Gombau koliko god bio srećan zbog povratka nekolicine igrača u tim, opet ima i problema jer još uvek nedostaje 6 igrača,plus su dva igrača dobila raskid ugovora u protekloj nedelji.Kusukami i Meling su napustili ekipu,posebno tu je interesantan odlazak Kusukamija jer je on počeo sjajno ovu sezonu,ali onda je pao i nije ga bilo.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Clysby, Hamill, Lustica, Scott, Roberts, Grozos, Majok

Izostanci: Bonevacia, Cejudo, Asprootamitis, Baccus, Tyson, Sotirio

Predlog za klađenje: Vrlo težak meč za igranje,dve podjednake ekipe. Ovde je najbolja opcija da se igraju žuti kartoni iz dva razloga:

1.Duel dva tima kojima poraz može znatno da umanji šansu za plej of.

2. Sudija na ovom meču je Šon Evans. On je sudija pravi mnogo grešaka na terenu, vrlo često izgubi “ kompas “, neretko dosuđuje kontroverzne penale, crvene kartone,a paradoksalno je što ga u Australiji cene, makar u savezu, javnost ga ne ceni.

Tip: više od 4.5 i 5.5 kartona na meču.

Ova opcija je dostupna u okviru livebet-a u kladionici maxbet.

Drugi meč dana odigraće se u Pertu.

Pert će dočekati ekipu Adelejda.

Pert Glory

Pert u ovaj meč ulazi nakon teškog poraza od Sidneja 6-0 u prošlom kolu. Taj poraz ih je uzdrmao,iako iz kluba izjavljuju da to nije tačno i da će na ovom meču ići na pobedu. Ova utakmica im je dosta bitna jer je Adelejd jedan od rivala za mesto u plej ofu,a i druga dva rivala igraju međusobno. Napad će biti jači za povratnika Tagarta. Njegovim povratkom konačno će opet zaigrati ubitačni trio Kastro,Tagart i Kio, tri koji je odgovoran za 90% golova. Ipak problemi ostaju u odbrani zbog dosta izostanaka.

Povrantici u tim/Izostanci

Povratnici u tim:Brimmer, Taggart

Izostanci: Wilson, Warren, Lowry,Chianese, Torres, Neville, Stynes

Adelaide United

Adelejd ove sezone igra toplo hladno, bukvalno igraju pobeda-poraz. Još nisu vezali par dobrih mečeva,da su to učinili borili bi se možda i za prva tri mesta,a ovako ovo je maksimum. Reč je o kvalitetnoj ekipi,čvrstoj, uostalom kakva može biti kada je trener Nemac Kurtz. Na ovom meču Kurtz će imati ogromnih problema sa sastavom, jer će mu nedostajati dosta igrača,od toga nekoliko vrlo bitnih zbog Azijskog U23 šampionata.Jedina dobra stvar je povratak Diaware u tim.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Diawara

Izostanci: Izzo, Garuccio, Blackwood (U23 šampionat)(sva trojica iz prvih 11), Lia (takođe bitan igrač),Elrich

Predlog za klađenje: Zbog situacije sa sastvima nešto je Pert bliži pobedi na ovom meču.Trebalo bi da bude i dosta golova zbog stila igre Perta.(primili su 25 golova, druga najgora odbrana u ligi)

Tip : 1  @ 2.45

GG @  1.60

Kvote su iz kladionice maxbet.

Ovo su naši predlozi za sutrašnje mečeve. Ukoliko Vi imate neki drugi predlog napišite u komentaru pa da prodiskutujemo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje