četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava, predlozi za klađenje (PETAK)

Iako je Nova Godina blizu i u većini zemalja je na snazi zimska pauza, to ne važi za Australiju.

U petak je na programu jedan duel. Zahuhtali Melburn Viktori će dočekati najprijatnije iznenađenje šampionata, ekipu Njukasl Džetsa.

Melbourne Victory

Kao da kockice polako dolaze na svoje mesto. Nakon katastrofalnog starta sezone, Viktori igra sve bolje i bolje. U poslednjih 5 kola imaju 3 pobede, od toga dve vezane. U prošlom kolu su slavili protiv gradskog rivala Sitija i to penalom u poslednjim sekundama i to im je sigurno podiglo samopozdanje. U tim se vratio veteran Miligan koji im poprilično znači. U ovaj meč ulaze silno motivisani kako bi se revanširali Džetsima za ubedljiv poraz u prvom ovosezonskom meču (4-1).

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Donachie, Austin

Newcastle Jets

Šta reći za Džetse. Oni melju i ne staju. Trenutno drugoplasirani,realno to im je i maksimum jer je Sidnej nedodirljiv, igraju jako lepo. Forsiraju ofanzivni fudbal,najefikasnija su ekipa u ligi. Pokazuju da su jaki kao kolektiv, da ne zavise od pojedinca (O’ Donovan). U tim se vraća Georgijevski što će ojačati odbranu. Može se reći da se više i ne primećuju izostanci Vargasa i O’ Donovana,jer su se navikli i odlično ih zamenili.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Georgijevski

Izostanci: O’Donovan, Vargas

Predlog za klađenje: Ovo bi trebalo da bude jedan efikasan meč. Duel Melburna koji ima dobar napad,koji iz kola u kolo igra sve bolje i Njukasla koji je najefikasnija ekipa u ligi.

Tip: 3+ @ 1.70

Kvota je  iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje