petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

Predlog za petak je bio dobitan, možete ga pogledati ovde,nadamo se da ćemo u istom ritmu nastaviti i u subotu.

U subotu su na programu dva meča.

Adelajd će dočekati ekipu Brizbejna.

Adelaide United

Adelajd opravdava očekivanja sa početka sezone. Tu su trenutno na mestu koje vodi u plej ofu, igraju vrlo čvrst neefikasan fudbal,očekivano. Trener Kurz će konačno moći da računa na kompletnu odbranu, što se nije dogodilo od početka sezone. To će dodatno ojačati ekipu, te sad će teško primati golove. Inače Adelajd ima  drugu najbolju odbrau u ligi, 14 primljenih golova.U napadu će nedostajati Diawara,ali ima zamena za njega.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Absalonsen, Gulum

Izostanci: Elrich, Diawara

Brisbane Roar

Brizbejn ovaj meč dočekuje u dosta lošem raspoloženju. U jako su lošoj formi, imaju dva vezana poraza,ne izgledaju dobro. Imaju sasvim solidan napad,ali ih muči loša odbrana. Ruku na srce njih pre svega muče povrede,jer već duže vreme ne mogu da računaju na 8 prvotimaca. Za ovaj meč su pozvana 4 igrača iz omladinskog pogona,da zakpre rupe na terenu.

Povratici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Theo, Papadopulos, Bowles, Holman, Franjić, Calleti, Bautec, North

Predlog za klađenje: Vrlo težak meč za igranje. Trebalo bi da bude jedan jako čvrst meč,malo golova. Nije nemoguće da odluči jedan pogodak. Adelajd je bliži pobedi na ovom meču.

Tip: 1  @  1.80

1x i 0-3  @  1.70

Na drugom me ču dana sastaju se lider Sidnej i Pert

Sydney

Šta reći za ovaj tim. Suvereno vladaju ovom ligom, imaju 5 bodova prednosti u odnosu na Džetse (u slučaju pobede na ovom meču idu na +8). Imaju najbolju odbranu sa samo 10 primljenih golova. Napad je iz kola u kolo sve bolji. Ninković i Mirzejevski savršeno pakuju lopte za Boboa,koji ih maestralno koristi. Za klasu su bolji od ostalih ekipa u ligi i zaista je teško da ih neko skine sa trona ove sezone.U poslednja tri kola su igrali dva derbija i postigli su 12 golova (Vonderersima 5, Sitiju 3, Finiksu 4).

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Simon

Izostanci: Grant

Perth Glory

Pert u ovaj meč ulazi sa velikim samopozdanjem. U seriji su od dve pobede,istina protiv dve slabe ekipe (Brizbejna i Finiksa),ali pobede su pobede. Vratio se u tim Diego Kastro,ali to je samo malo umanjilo probleme sa sastavom.Njima će na ovom meču nedostajati 7 igrača,od toga par vrlo važnih igrača (Torres,Taggart).

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Taggart, Torres,Warren, Lowry,Chianese,Stynes, Neville

Predlog za klađenje: Sidnej je favorit na ovom meču,tu nema šta. Trebalo bi da ovo bude i efikasan meč.

Tip: 1 i 2+ @  1.45

1i 3+ @ 1.75

domaćin 3+  @ 2.20

Kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje