subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu dva duela.

Dan otvaraju Njukasl Dzetsi i Velington Finiks.

Džetsi su sjajno krenuli u ovoj novoj sezoni. Nakon 4 odigrana kola imaju 8 osvojenih bodova,ali mnogo bitnije je što su najefikasnija ekipa u ligi sa 10 postignutih golova. Napad predvodi sjajni O’Donovan koji je postigao 5 golova u sezoni i vodeći je strelac. Na ovom mecu će imati manjih problema sa odbranom jer se povredio desni bek iskusni Danijel Georgijevski i vezista  Vargas

Povratnici u tim/Izostanci

Povratici u tim: /

Izostanci: Georgijevski, Vargas.

Velington se nakon 4 odigrana kola nalazi trenutno na 7mom mestu na tabeli sa samo 2 osvojena boda.Imaju jednu od losijih odbrana,što je posledica povreda. Imaju jako velikih problema sa sastavom.Prošle nedelje su igrali bez startnih bekova Duartea i Rosija i primili su tri komada od Brizbejna,danas se u tim vraća Duarte,ali je problem što se povredio levi bek Galloway i neće igrati na ovom mecu. Toliko povreda u defanzivnoj liniji i nisu ohrabrujuće kada gostujete najboljem napadu u ligi.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Duarte

Izostanci: Galloway, Rossi

Predlog za klađenje: Samom činjenicom da igraju najbolji napad i najgora odbrana u ligi nameću se golovi,trebalo bi da ih bude dosta.Očekujem da Njukasl bude raspucan,pošto gaje napadački stil igre.

Tip: domaćin 2+ @ 1.75 kladionica maxbet

Drugi meč dana je duel iz Perta gde će se istoimeni klub sastati sa ekipom Adelajda.

Pert je u 4 kola uzeo 4 boda. Već vam je jasno kakav oni stil igre gaje,idu u napad po svaku cenu,što i nije čudno jer im je napad mnogo jači deo tima. Tim je jači za povratnika Miča Nikolsa koji je mnogo bitan za napad ekipe,što je potvrdio i trener ekipe.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Mitch Nicols

Izostanci: Warren, Chieanese, Stynes

Adelajd je u prva 4 kola sakupio tek bod više od Perta.U prošlom kolu su poraženi od Melburn Sitija i sada žele da se vrate na pobednički kolosek. Trener Kurz se suočio sa velikim kadrovskim problemima jer mu za ovaj meč nedostaje čak 6 prvotimaca,od toga čak tri su iskusni odbrambeni igrači Gulum, Elrich i Regan. U timu sada moraju da se oslone na mlade ne toliko iskusne odbrambene igrače.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Regan, Lia, Gulum, Diawara, Absalonsen, Elrich

Predlog za klađenje: S obzirom na napadački stil igre Perta i na velike probleme u odbrani Adelajda trebalo bi da bude dosta golova na ovom meču.

Tip: 3+ @ 1.55 kladionica maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje