četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Boaći najavljuje spektakl protiv Arsenala!

Crvena Zvezda će u četvrtak od 19 časova igrati protiv Arsenala u 3. kolu grupne faze Lige Evrope, a jedan od ljubimaca navijača Crvene Zvezde Ričmond Boaći najavljuje veliki spektakl“Oni su trenutno prvi, ali ukoliko mi pobedimo, preuzećemo im to mesto. Daćemo sve od sebe da osvojimo tri boda i preuzmemo vođstvo. Oni sigurno dolaze da pobede, ali ja sam uveren da će u četvrtak biti jedna od najboljih utakmica koje je Crvena zvezda ikada odigrala”.

U nastavku Boaći navodi: “Pre svega želim da se zahvalim Bogu što su moji saigrači zdravi i što priprema za meč u četvrtak teče po planu. Dočekujemo jednu od najboljih ekipa sveta. Svi smo upoznati sa načinom na koji igra Arsenal, ali ne razmišljamo mnogo o protivniku. Važno nam je samo ono što mi treba da uradimo na terenu. Naša odlučnost i potpuna koncentracija, kao i agresivnost u igri tokom čitavog meča doneće nam dobar rezultat u ovoj utakmici. Verujem da se naporan rad uvek isplati. Ukoliko mi nastavimo da se trudimo kao što smo to radili i do sada, uveren sam da je nakon 90 minuta sve moguće”.

Na pitanje da li broj 14 koji nosi na dresu ima veze sa legendarnim Tijerijem Anrijem, Boaći je odgovorio: Jedan od mojih omiljenih igrača igrao je za Arsenal. Zbog Tijerija Anrija i nosim broj 14. On je zaista fudbaler kome se divim. Ipak, ne povezujem to nikako sa ovom utakmicom. Meč protiv Arsenala je moj posao, ono što ja radim kako bih usrećio navijače, kako bi ljudi prepoznali moje ime i kako bi Zvezdi, sa svojim saigračima, doneo pobedu. Ekipa je na prvom mestu. Želim da pobedimo Arsenal, to bi bila jedna od mojih najvećih pobeda u životu”. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje