sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Boaći: Zvezda mi je dala nešto mnogo vrednije od novca

Ričmond Boaći je oduševio sve sa čak 42 gola, među kojima navijači najviše pamte golove sa starta kvalifikacija za LE, kao i gol u Kelnu i u derbiju protiv Partizana pre 5 dana. Sada je za praznike u rodnoj Akri, dok se za njegov transfer interesuju: kineski Gvanžu, turski Bešiktaš, francuski Ren, ali i nekoliko timova iz premijer lige.

Boaći je izjavio da se ne opterećuje svojim transferom:

„Došao sam kući da se odmorim, a nisam opterećen novim klubom i navijačima, koji su u mom srcu i čestitam im predstojeće praznike“.

„Neću da „razbijam glavu“ idem tamo, hoće me ovaj klub, drugi nude više. Ponašam se profesionalno, vezan sam ugovorom, a kada bude nešto konkretno prelomiću da sve strane budu zadovoljne“.

Uprava Zvezde najavila je da postoji mogućnost da Boaći ostane do leta u Ljutice Bogdana:

„Moji menadžeri rade svoj posao i pregovaraju. Ja sada odmaram i čekam. Imam još dve i po godine ugovora. Ako ostanem, sledi nastavak bajke u Evropi, a mislim da smo posle remija u derbiju blizi osvajanju titule. Meni je lepo u Beogradu“.

„Dođe i to kada vrediš. Svi mi hoćemo dalje, ali normalno je da si u žiži kada postigneš 42 gola za godinu dana na 52 meča. Statistika je super, a meni je Zvezda otvorila vrata, ovde sam se potvrdio i ovi dani su bili kao iz bajke“.

Boaći je zahvalan i zadovoljan periodom koji je iza nas:

„Zahvalan sam Bogu i mojim saigračima na divnom zajedničkom periodu punom uspeha i sreće. Bog nas je nagradio za našu opsesivnu ljubav prema poslu, klubu i navijačima. Srce mi je puno posle gola u derbiju i zadovoljstva naših pristalica“.

Na kraju Boaći ima poruku navijačima – Delijama:

„Čestitam im predstojeće praznike i neka uživaju u proteklim pobedama. Biće ih u 2018. godini, neka samo veruju u ekipu, koja je pokazala moć“.

 

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje