četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bornmut preskače prvi korak, Vigan staje na trećem.

FA Kup, najmasovnije fudbalsko takmičenje u Engleskoj. Stoga, nije ni čudno sto je Bornmut ekipi Vigana već treća prepreka na putu do Vemblija.

Potpuno je jasno da ni jedan od ovih rivala neće u maju mesecu biti učesnik finalnog meča na Vembiju. Prvenstveni fokus i jednima i drugima biće prvenstva. U ovako zgusnutom kalendaru Bornmutu sleduje grčevita borba za opstanak u Premier Ligi dok će Vigan do kraja šampionata u Ligi 1 da bije bitku sa Šruzberijem i Blekburnom oko promocije u Čempionšip.

Koaficijent od 1.85 (MaxBet) kojim se plaća trijumf domaće ekipe zvuči pomalo začudjujuće jer je reč o duelu ekipa koje deli dve lige. Bornmut je član Premier Lige dok se Vigan takmiči u Ligi 1.

Kvalitetnija ekipa u ovom trenutku je Bornmut i trebali bi da se izbore lakše nego što se to na prvi pogled očekuje sa ekipom Vigana. Ni jednima ni drugima nije potreban neki dug  niz u FA Kupu ali činjenica je da jedan od rivala mora korak dalje.

Domaći tim se malo trgao poslednjih nedelja i to je naznaka nekih vedrijih dana, Viganu ide dosta dobro ali Šruzberi ne posustaje, diše im za vrat. Bilo je tu rezultatskog štucanja u ovom zgusnutom rasporesu i realno je da se neki od nosilaca igre danas rasterete obaveza.

Zanimljiva je činjenica da je u FA Kupu, Vigan trofejnija ekipa sa jednim trofejom osvojenim 2012.godine dok Bornmut nema niti jedan trofej.

predlog: Tip 1 (1.85) MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje