petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Čekićari“ zakivaju nove bodove!

Okršaj dva jako dobra stara fudbalska znanca u meču 19.kola Premier Lige.

Kada počne svaka sezona nikada niste sigurni da li će se ekipe Vest Hema i Njukasla boriti za izlazak u Evropu ili za goli život i grčeviti opstanak u nameri da zadrže status Premierligaša. Jednostavno, to su ekipe koje su u stanju da režiraju svaki mogući scenario. Ekspresno ispadneš iz lige, onda se već naredne sezone još ekspresnije vratiš, čisto da pokažeš gde ti je zapravo mesto. U stanju su da pregaze Čelsi ali i da odigraju meč bez šuta ka golu rivala tek protiv bilo koga.

Njukasl je u katastrofalnoj formi, nad tom ekipom nadvili su se sivi oblaci i ništa ne nagoveštava da će nešto da se promeni u skorije vreme. Vest Hem daje neke znakove života! Mojes je promenio neke stvari i kao takav kolektiv biće dovoljno da dobiju samo ekipe koje su lošije od njih. Takvih ima dovoljno u ligi da mogu mirno da obezbede opstanak.

Četiri boda u mečevima sa favorizovanim gradskim rivalima, pa dosta lagan trijumf koji je pao u senku Arnautovićevih provokacija i svađe sa Hjuzom na gostovanju Stouku bili su dovoljni da se udalje od crvene zone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje