četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelsi spremio 80 miliona za mladog Francuza

Liverpul i Arsenal su već neko vreme u trci za mladog Francuza, ali je prema pisanju L’Equipe-a u trku ušao i Čelsi sa dosta jakom ponudom!

Monako je prilično očerupan prethodnog leta, napustili su ga vodeći igrači poput Mbapea, Bernarda Silve, Bakajoka, Mendija… a jedan od onih koji je ostao u klubu jeste sjajni ofanzivni igrač Tomas Lemar.

Mlada nada francuskog fudbala će po svemu sudeći u januarskom prelaznom roku biti glavna meta najvećih ostrvskih klubova, a obzirom kakve partije pruža Monako ove sezone za očekivati je da napusti klub.

Francuski tim je ispao iz Lige šampiona u grupnoj fazi, a sam Lemar ne pruža partije iz prethodne sezone. Svakako da jedan od razloga leži u tome što je klub napustilo toliko važnih igrača, što je uticalo na samu igru „Kneževa“, pa se čini da je došlo vreme za rastanak.

Čelsi je spreman da pošalje ponudu vrednu 80 miliona funti, što je više nego što nude njihovi konkurenti Liverpul i Arsenal, pa ćemo videti kako će reagovati Monako na ovoliku ponudu. Već u zimskom prelaznom roku očekujemo rasplet, a sve su prilike da Stamford Bridž bude novi dom 22-godišnjem Lemaru.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje