petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Čempionšip: Najava preostalih utakmica 35. kola (utorak)

Ovog utorka odigraće se preostalih 6 utakmica 35. kola engleskog Čempionšipa, a svaka od njih odigraće se uveče od 20 časova i 45 minuta. Ovog utorka nećemo imati priliku da gledamo neke od velikih derbi mečeva, ali svakako da će pojedini susreti zaista privući pažnju gledalaca.

Pre svega, biće zanimljivo videti da li će Kardif uspeti da osvoji bodove na veoma teškom gostovanju Brentfordu i da li će tako uspeti da sa čela tabele skine Vulverhempton, kojem je za izbegavanje takvog scenarija dovoljan i remi protiv ne tako raspoloženog Redinga. Aston Vila će takođe imati priliku da se približi vrhu tabele eventualnim trijumfom protiv Kvins Park Rendžersa na svom stadionu i tako borbu za plasman u Premijer Ligu učini zanimljivijom.

Da ne dužimo, u ovom tekstu pročitajte našu kratku najavu za preostale utakmice 35. kola engleskog Čempionšipa, a nadamo se da će klubovi koje “gotivite“ ili na koje ste se kladili odigrati na najbolji mogući način.



Aston Vila se svojim veoma kvalitetnim izdanjima zasluženo našla u samom vrhu tabele, a ukoliko nastave sa ovakvom igrom i u narednih nekoliko kola ne bi bilo čudno ukoliko bismo ih videli na nekoj od pozicija koje direktno vode u Premijer Ligu. “Lavovi“ se trenutno nalaze na 3. poziciji sa 69 bodova, a jedini koji za sada može da ih pretekne jeste Fulam koji ima 1 bod manje. Sa druge strane, Kvins Park Rendžersi igraju dosta promenjivo što je praktično i glavni razlog zašto su u donjem delu tabele. Zbog nešto kvalitetnijih izdanja kod kuće ova ekipa nije mnogo ugrožena što se tiče opstanka, ali ono što im može praviti dosta problema u nastavku sezone jesu očajni nastupi na strani gde su do sada ostvarili svega 2 pobede na 17 mečeva (protiv fenjeraša Bertona i Birmingema).

Ovo jednostavno ne bi trebao da bude problem po domaću ekipu koja je vezala 10 utakmica bez poraza na svom terenu, dok KPR ne blista van svog terena i nema prevelike motivacije za ostatak sezone.

Predlog: 1 @1,65 (pobeda domaćina)


Veoma loša forma, bolje rečeno veoma loša sezona, postavila je Barnsli tek na 21. poziciju sa svega 2 boda iznad crte, što u ovom trenutku nije ni malo prijatno za tim iz Južnog Jorkšira, posebno zbog činjenice da su u od prošlog septembra slavili samo protiv ekipa koje se trenutno nalaze tabelarno ispod njih (Birmingem, Berton i Sanderlend). Ukoliko se nešto ne promeni u skorijem periodu, Žoze Moraiš bi nakon tek mesec dana rada mogao da razmišlja o odlasku. Norič se pak nalazi u dosta drugačijoj situaciji. Istina, na poslednjih 6 mečeva ne znaju za pobedu pošto su upisali 5 remija i 1 poraz, ali činjenica je da “Kanarinci“ zauzimaju sam centar tabele i da praktično ne moraju da se brinu oko opstanka. Što se tiče plej-ofa zaista su male šanse da Norič tu odradi nešto i mišljenja smo da nas očekuju razne kombinacije do kraja sezone.

Barnsli je poslednju pobedu na svom terenu ostvario u novembru prošle godine protiv Birmingema, a ukoliko im je bitan opstanak u Čempionšipu morali bi da skupljaju bodove već od ovog trenutka. Norič je siguran na sredini tabele, očekujemo da do kraja sezone glavni trener isproba razne napadačke taktike zbog čega bismo mogli da se nadamo boljim izdanjima “Kanarinaca“, ali danas mislimo da nema mesta za njihovu pobedu pa i zbog činjenice da im zbog povrede nedostaje drugi strelac Nelson Oliveira (32n/8g/3a).

Predlog: P/K X @1,70 (remi na poluvremenu ili kraju utakmice)


Brentford je jedna od ekipa koje primaju najmanje golova ove sezone i zaista to im je donelo za sada 11. poziciju na tabeli, s’ tim što ih od plej-of zone deli svega 8 bodova zaostatka. Ukoliko nastave sa takvim ritmom nema sumnje da se navijači “Pčela“ mogu nadati gornjem delu tabele do kraja sezone. Ipak u veoma nezgodnom trenutku stiže tim iz Velsa koji je slavio na poslednjih 6 utakmica u nizu. Kardif je trenutno u opasnoj formi i zaista čudi ovako velika kvota na njih, bez obzira što će za ovo gostovanje putovati u London. Vornok radi fantastičan posao u na klupi “Plavih ptica“ posebno ove sezone, a sve se to da primetiti po ofanzivnom stilu igre koji karakteriše ovaj tim.

Mišljenja smo da će ovaj meč Kardifu doneti bar još jedan bod, a nije isključeno ni da sav plen pripadne njima. Brentford ima taj imperativ pobede ukoliko im ta borba za plasman u elitni rang išta znači, a napadači gostiju koji su zaista fantastični baš takve situacije najstrožije kažnjavaju.

Predlog: X2 @1,60 (remi ili pobeda gostiju)


Ipsvič je ekipa koja trenutno zauzima sam centar tabele, tj. 12. poziciju, i može se reći da je ova sezona takmičarski za njih završena. Od plej-ofa deli ih 9 bodova, ali veoma težak raspored mogao bi da učini svoj deo posla i to je nešto na šta bi trebali da obratimo pažnju. “Plavi“ od početka ove godine igraju zaista dobro, poraženi su samo od prvoplasiranog Vulvsa i drugoplasiranog Kardifa i tako bi trebali da nastave. Hal Siti ni nakon odlaska Leonida Sluckog nije uspeo da značajno popravi igru pa su došli u situaciju da se nikad ne zna koji će rezultat da ostvare. Nakon nekoliko poraza i remija došao je na red trijumf protiv Noriča (4:3) gde su zbog penala imali zaista dosta sreće iako su bili tek nešto bolji.

Ipsvič igra solidno na svim poljima, kako kod kuće tako i u gostima, dok pak “Tigrovi“ nisu tim za gostovanja i to bi danas mogao da bude problem. Na strani su do sad ostvarili 2 pobede na 17 mečeva, ali jedino što im sada ide u korist jeste dugačka lista povređenih igrača kod domaćina zbog čega je na pobedu Hala kvota pala sa 4,00 na 2,70.

Predlog: P/K X @1,70 (remi na poluvremenu ili kraju utakmice)


Šefild Junajted generalno gledano itekako ima šanse da izbori plasman u viši rang, za ekipom Midlsbroa koja zauzima poslednju poziciju koja vodi u plej-of zaostaju svega 5 bodova i to 11 kola pre kraja. U tom periodu imaće veoma nezgodan raspored i zaista je bitno da protiv ovakvih ekipa izvuku najbolji mogući rezultat, posebno ako igraju pred svojim navijačima. Berton se sa svojih 30 bodova nalazi na predposlednjoj poziciji, a iako su šanse za opstanak solidne, sudeći po igri malo je verovatno da to možemo da očekujemo. Naime, na poslednjih 10 mečeva u Čempionšipu slavili su tek jednom, protiv Barnslija koji je 2 mesta iznad njih, a ostvarili su takođe samo 3 remija i čak 5 poraza.

Šefild Junajtedu će do kraja sezone biti bitan svaki bod, a protiv ekipa koje ne “prete“ da pokažu bolji fudbal zaista treba da ostvare pobedu. Po našem mišljenju to bi zaista i mogli da učine večeras.

Predlog: 1 @1,50 (pobeda domaćina)


Vulvsi su ušli u ogromnu krizu rezultata tokom poslednjih mesec dana pa ne čudi činjenica zašto Kardif ima sve veće šanse da im preuzme čelo tabele. Naime, “Vukovi“ su u poslednjih 5 odigranih mečeva odigrali nerešeno sa Prestonom i Noričom, zatim su poraženi od velikih rivala iz vrha tabele, Fulama i Aston Vile, a između ta dva susreta kao jedinu svetlu tačku možemo da navedemo pobedu nad Lidsom sa ubedljivih 3:0. Dosta, zaista dosta problema ima ova ekipa i jednostavno Reding u ovakvoj formi ne bi smeo da bude ikakva prepreka za tim Portugalca Nunoa. Reding ove sezone praktično ne liči na sebe, tj. na onu ekipu kojoj je poraz u finalu plej-ofa od Hadersfilda bio prepreka za povratak u Premijer Ligu. Činjenica da ne znaju za pobedu na poslednjih 7 mečeva, a da su na poslednjih 19 susreta zabeležili tek 2 pobede zaista je katastrofa, a sudeći po igri ovog tima teško da ikakvo poboljšanje možemo da očekujemo.

Vulvsi su ovde apsolutni favorit i to sa razlogom. Nakon niza kikseva red je da se vrate na pobedničke staze, a protiv veoma neraspoloženih “Kraljeva“ to ne bi trebalo da bude ni blizu nemoguća misija.

Predlog: 1&D2+ @1,65 (pobeda domaćina uz bar postignuta 2 gola)



To bi bilo to što se tiče ove najave, nadamo se da ste uživali i da Vam je ovo bilo dovoljno da se odlučite koje tipove da stavite na svoj tiket.

Svi tipovi i kvote preuzete su iz kladionice Maxbet!

Predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika koji je na garantuje za njihovu prolaznost. Svaki predlog igrate na sopstvenu odgovornost, a ukoliko ispratite želimo Vam svu sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje