petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Čempionšip – pregled 23.kola

 

Tačno smo na pola sezone i komotno se može reći da se još uvek ništa ne zna. Nagli padovi i usponi forme gotovo svih ekipa u ligi su jako učestala pojava. Jedino su Vulvsi konstantni ali, Čempionšip je nepredvidiv. Nikad se ne zna!

Sjajno kolo je iza nas! Čempionšip ulazi u pakleni period i kolo koje je iza nas je poslužilo kao sjajan uvod.Prosto se ne zna u kom delu tabele je zanimljivije. Jedino na samom vrhu nije jer su Vukovi ove sezone definitivno za klasu ispred svih, svaki njihov meč izgleda rutinski savršeno odradjen i sve osim direktne promocije ove sezone bilo bi srazmerno pravom skandalu. No,da počnemo od početka.

Kanarinci veći od pčele ali samo u životinskom svetu.

U petak uveče kolo su otvorili Norič i Brentford. Kanarinci su od tihe nade da mogu da se uguraju u plej-of ove sezone spali na to da se nalaze u donjem delu tabele. Ovo kolo koban je bio Lase Vibe, danski reprezentativac za kojeg se spekulisalo da će ovaj meč propustiti zbog povrede ali na kraju je izašao na teren i bio igrač utakmice. Igrao se otvoren fudbal, stvarali su šanse, pogadjali stative i prečke ali nisu imali sreće. Čini se da sat polako otkucava Farkeu. Ostaje da vidimo koliko dugo će ga jos trpeti vlasnici.

Dva rastanka u jednom meču

Čelnici Mildzbroa nisu imali strpljenja za Gerija Monka koji je uprkos trijumfu nad pogubljenim Venzdejom dobio otkaz. Sa druge strane, Karlos Karvahal je napokon otisao sa klupe Sova i to ni manje ni više već dobrovoljno. Kapa dole za taj potez ali to je trebalo da uradi još ranije a još ranije su čelnici kluba trebali da mu uruče otkaz. Još jedna sezona bačena u bunar za Sove iz Šefilda.

Preston i Notingem su remizirali a takav rasplet i jednima i drugima sigurno nije po meri. Notingemu je ovo ujedno bio i prvi nerešen rezultat ove sezone u ligi tako da više nema ekipe bez remija u Čempionšipu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje