četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Charlie Nicholas: Lucas Perez bi morao da igra više

Nekadašnji fudbaler londonskog Arsenala, a sada tzv. fudbalski ekspert, Charlie Nicholas, izjavio je kako bi letošnje počajanje „Tobdžija“, Lucas Perez, morao da provodi više vremena na travnatoj podlozi u takmičarskim utakmicama.
Perez je upisao samo 2 nastupa u Premijer Ligi ove sezone, dok je u Kup takmičenjima briljirao. Postigao je het trik protiv Bazela, u Ligi Šampiona, a u istom takmičenju upisao je i 2 asistencije, i to u meču protiv Ludogoreca.
U Liga Kupu, protiv Notingem Foresta dao je 2 gola, i upisao sebi asistenciju. Jedini gol u Premijer Ligi, postigao je na utakmici koju je Arsenal remizirao sa ekipom Bornmuta, rezultatom 3:3.

Zbog kvalitetnog učinka za kratko vreme provedeno na terenu, mnogi se slažu da ovaj fudbaler treba više da igra. To mišljenje deli i Nicholas.

„Rekao bih da se Lucas Perez ne koristi dovoljno,“ rekao je Charlie.
„Sviđa mi se njegova kretnja na terenu, što je veoma važno, pogotovo kada Theo Walcott nije tu. Smatram da je on trebao da dobije više zasluga na meču protiv Bornmuta, iako je sve zasluge odneo Olivier Giroud.
On se ne koristi dovoljno, ne ceni se dovoljno, i jednostavno mora dobiti više minuta. Sviđa mi se kao igrač, i srećan sam što nastupa upravo za Arsenal.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje