subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Clippersi baš nemaju sreće!

LA Clippersi stvarno nemaju sreće ove sezone. Chris Paul biće odsutan od 6 do 8 nedelja zbog pocepanih ligamenata u levom palcu. Pored odsutnog Blake Griffina, ovo je veliki hendikep jer i drugi All-Star mora na pauzu zbog povrede. Jedina dobra stvar je što će se obojica vratiti u toku sezone i biće spremni za Plejof.

Chirs Paul je bio vidno frustriran dok je odlazio do svlačionice, znajući da je povreda ozbiljnije prirode. Šutnuo je stolicu i vikao na nekoga kako bi izbacio frustracije.

Sa CP3 Clippersi imaju 29-14, a videćemo kako će to sve izgledati sa Austin Riversom kao potencijalnim liderom ekipe, kao i sa sjajnim šuterom JJ Redickom. DeAndre Jordan će svoju dozu zakucvanja dobijati od Raymonda Feltona koji će biti starter u ekipi, a veću produktivnost sa klupe trebao bi da ima i Mo Speights. Jamal Crawford se nalazi u očajnoj šuterskoj formi, u poslednjih 10 utakmica ima procenat svega 26% (u karijeri ima 40%).

Chris Paul ove sezone beleži 17,5 poena 9,7 asistencija i 5,3 skokova.

Podsetimo da su Clippersi prošle sezone izgubili od Portlanda u prvoj rundi upravo zbog povreda glavnih zvezda CP3 i Griffina.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje