subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Clippersi bez vođe ekipe i potencijalno bez odličnog šutera?

Clippersi bez CP3-a i potencijalno bez JJ Redicka?

Plejmejker LA Clippersa – Chris Paul propustiće i večerašnji meč protiv Denver Nuggetsa, a najverovatnije i duel 29.12. protiv New Orleans Pelicansa.

Popularni CP3 bio je i juče spreman da nastupi za ekipu protiv gradskog rivala Lakersa pošto je odradio vežbe, ali je u poslednjem momentu odlučeno da će propustiti meč. Clippersi žele da budu oprezni sa vođom ekipe, a trenutno imaju izuzetno dobru poziciju koja vodi u Plejof jer zauzimaju 4. mesto sa 22 pobede i 10 poraza.

Chris Paul beleži 17,6 poena 9,6 asistencija i 5,2 skoka po meču. Paula će u startnoj postavi zameniti Raymond Felton. U poslednja 2 meča u kojima su bili lišeni usluga CP3, izgubili su prvo od Dallasa, a zatim i sinoć od LAL.

U ekipi od ranije nema Griffina koji će na manju operaciju, a upitan je i nastup sjajno šutera JJ Redicka. Ukoliko i JJ ne nastupi, to će biti hendikep za Cippere. Odličan šuter beleži 17,6 poena u poslednjih 5 mečeva, a njegov izostanak mogao bi da znači znatno više lopte za Jamal Crawforda i Austin Riversa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje