petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Crno-beli dobijaju za kvotu 2.50?

U poslednjoj rundi prve polovine regionalnog ABA šampionata, kk Partizan dočekuje  zagrebačku Cedevitu. Meč u dvorani „Aleksandar Nikolić“ počinje u 19 časova. U dosadašnjem toku prvenstva, Partizan NIS ima učinak od 5 pobeda i 5 poraza, dok Cedevita ima skor 7-3.

U susret duelu prošlogodišnjih polufinalista, trener crno-belih, Miroslav Nikolić je izjavio:

„Cedevita je jedna od tri najjače ekipe u ligi, uz Zvezdu i Budućnost. Ne treba o njima trošiti mnogo reči… Sa druge strane, mi iako imamo dosta problema sa povredama, nekako se problemi smenjuju, ja mislim da ćemo odigrati dobro. Nama je svaki igrač preko potreban u rotaciji, malo smo se osvežili sa Tanaskovićem koji će biti sa nama uvek. Dosta igrača se vraća iz povreda od kojih su se oporavljali tokom pauze, zbog toga ćemo ih koristiti koliko budemo mogli, ali tako je kako je. Ne treba tražiti opravdanje, oni jesu favoriti ali mi moramo ići na pobedu“, istakao je Nikolić.

Upisali smo tri pobjede kod kuće. Ja sam igračima danas rekao da je sve super, da im čestitam, ali ispred nas su nove utakmice koje su na neki način ne ključne, ali jako bitne. Sve tri su gostovanja (Cedevita 9.12. igra kod Partizana u ABA ligi, 13.12. kod Andorre u Eurokupu, 15.12. u HT Premijer ligi dočekuje Cibonu, a 17.12. gostuje kod FMP-a u ABA ligi). Čak su možda, sad kad smo dobili Darussafaku, više bitna ta dva gostovanja u Beogradu protiv Partizana i FMP-a u nekoj borbi za sam vrh u ABA ligi. Svjesni smo gdje idemo. Imamo neke male ozljede u ekipi, ali s druge strane imamo dosta širok roster i moramo odigrati jaku dobru utakmicu da bi pobijedili Partizan u Beogradu„, izjavio je trener Cedevite Jure Zdovc.

Cedeviti je za utakmicu s Partizanom upitan centar Chris Johnson, koji nije igrao ni protiv Darussafake jer je dan ranije na treningu dobio udarac u rebro.

Partizan uvijek igra jako dobro u svojoj dvorani i u uz svoje navijače. Mi idemo na pobjedu. mi smo favoriti, ali to treba pokazati na terenu„, dodao je Zdovc.


Mi u ovom trentuku smatramo da su zagrepčani daleko bolja ekipa, i savetovali bismo Vas da odigrate na pobedu gostiju za kvotu od 1.65.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje