subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

CSKA ide na Benfiku bez još dva važna igrača!

Ruski premijerligaš CSKA iz Moskve će u sredu od 20 časova i 45 minuta u okviru 5. kola grupne faze Lige Šampiona dočekati ekipu portugalske Benfike, ali će na tom meču popularni “Armejci“ nastupiti bez još dva igrača što bi moglo da predstavlja problem za glavnog trenera Viktora Gančarenka.

Naime, meč sa ekipom SKA iz Habarovska je i pored veoma hladnog vremena moskovskom klubu doneo 3 boda u veoma zanimljivoj utakmici gde je palo čak 6 golova (4:2). Ipak, pored odličnog rezultata na dalekom gostovanju, ekipa iz Moskve ostala je bez dva važna igrača, štopera Alekseja Berezuckog i ofanzivnog veziste Georgija Milanova.

Iskusni defanzivac Aleksej Berezucki (18n/1g/1a) na tom meču doživeo je prelom desne lisne kosti, zbog čega je poslat na hitnu operaciju u Nemačku, dok je slična sudbina zadesila i talentovanog bugarskog vezistu Georgija Milanova (17n/0g/0a) koji je polomio kost lista na levoj nozi, ali će zbog lakše povrede ipak ostati na dodatnim analizama gde će biti utvrđeno da li je stepen ozbiljnosti dovoljan za hirurške intervencije.

Jedino što se za sada zna jeste da će oba fudbalera zasigurno propustiti meč sa Benfikom dok se za ostale utakmice postavlja znak pitanja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje