petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li gost prekida lošu seriju protiv desetkovanog fenjeraša???

U petak ujutru po srednjeevropskom vremenu sastaju ekipe Brizbejn Rora i Melburn Sitija.

Brizbejn Ror

Brizbejn je trenutno na poslednjem mestu na tabeli.Nažalost tamo su gde su im svi i prognozirali na početku sezone. Brizbejn ima jedan sasvim solidan napad,ali im najveći problem pravi nesigurna odbrana. U dosta mečeva ove sezone odbrana je poništavala sve dobro što je napad napravio. Osim slabe odbrane problem im prave i brojni izostanci. Za ovaj meč, nedostaje im, čak 8 igrača. Raduje povratak ofanzivnog veziste Ben Khafalaha,ali nedostaje dosta bitnih odbrambenih igrača,uključujući i prvog golmana ekipe.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Ben Khafalah

Izostanci: Teo (GK), Devere, Brown, Bowles, Ingam, Kristensen, North, Brady.

Melburn Siti

Melburn je trenutno na drugom mestu. Nakon 4 uvodne pobede usledio je mali pad forme,prvo poraz od Sidneja, pa nerešen rezultat protiv Vonderersa,ali ovo je pravi meč za povratak na pobednički kolosek.Jedna jako čvrsta ekipa kojoj je mnogo teško dati gol (najbolja odbrana lige sa samo 3 primljena gola). Melburn u ovaj meč ulazi kompletan,jer se vraćaju igrači koji su imali reprezentativne obaveze i to vrlo bitni igrači poput Tima Kejhila.Sigurno da će povratak Kejhila ojačati napad i pružiti dodatnu pomoć McCormaku. Po najavi trenera svi igrači koji su se vratili sa reprezentativnih obaveza će biti u protokolu meča,ali nije precizirao minuražu.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Kejhil, Kilkenny, Crowley

Izostanci: Fornaroli (od početka sezone povređen)

Predlozi za klađenje: Melburn je kvalitetniji tim, kompletniji ulaze u ovaj meč i trebalo bi da slave. Možda Brizbejnov napad i može da nanese štetu Melburnu, ali njihova odbrana teško da može da se nosi sa napadom Sitija. Na ovom meču bi moglo da bude i dosta kartona, Brizbejn je ove sezone zaradio 16 kartona, a Siti 12, dakle oba tima 2 u proseku po meču. Sudi Kris Bit,koji je lak na kartonima.

Tip: X2 i 2+ @ 1.65

2 @ 2.25

više od 4,5 i više od 5,5 kartona na meču (maxbet daje kartone u okviru livebeta)

Sve kvote za ovaj meč su preuzete iz kladionice maxbet.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje