utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Darijo Srna objavio povlačenje iz fudbala do daljnjeg!

Iskusni defanzivac Šahtjora i bivši hrvatski internacionalac, Darijo Srna, otvorenim pismom priznao je da su prilikom testa u njegovoj krvi pronađene nedozvoljene supstance, kao i da se do završetka procesa povlači iz svih takmičenja.

35-godišnji desni bek u otvorenom pismu izjavio je:

– Obavešten sam 18. septembra od Nacionalnog anti-doping centra Ukrajine da je kod mene krajem marta pronađena nedozvoljena supstanca, ali izvan takmičarskog perioda. Kao prvo i najvažnije, želim odmah da istaknem da nisam nikada svesno i sa namerom uzeo neku nedozvoljenu susptancu, niti sam nepošteno pokušao da povećam svoje sposobnosti.

– S’ ciljem da sprečim uznemiravanje tima i saigrača povlačim se iz svih takmičenja dok se ovaj proces ne završi. U potpunosti ću se fokusirati na to kako bih sačuvao čast i poštenje – dodao je Srna.

Nekadašnji hrvatski internacionalac od dolaska u Šahtjor, tokom jula 2003. godine, ostvario je ukupno 491 nastup gde je pritom postigao 45 golova i čak 121 asistenciju, te praktično postao “Ikona Šahtjora“. Ekipi iz Donjecka veliki problem kod izostanka Srne predstavljaće činjenica i da on već nekoliko godina u nazad obavlja funkciju kapitena ekipe.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje