Dele Ali: Grešio sam, to je moj borbeni duh!

0

Zvezda Totenhema, Dele Ali, smatra da je naučio lekciju iz grešaka koje je pravio zbog vruće glave na terenu i spreman je da to promeni!

Naravno, način i stil igre nema potrebe da menja, ali prgavu narav će morati kontrolisati. Ovaj 21-godišnji ofanzivni fudbaler je krajem sezone 2015/16 zaradio tri utakmice suspenzije zbog udaranja Klaudija Jakoba iz Vest Broma, a zaslužio je i kritike zbog pogibeljnog starta nad Gentovim igračem Brehtom Dežagerom ove sezone u Ligi Evrope.

Ali je svestan da je ovakvim ponašanjem prešao granicu, ipak, svestan je i da je takav „fajterski“ fudbal i duh borbe koji poseduje umnogome uticao na njegovu dobru karijeru.

Znam da su pomešana mišljenja oko toga, ali to sam ja, to me prati još od kako sam bio mlađi„, izjavio je ovaj engleski reprezentativac.

https://youtu.be/g1QOD9YMe8w

Da budem iskren, to nije nešto što bih menjao. Očigledno, napravio sam nekoliko grešaka koje su mi lekcija, ali kao što kažem, to nije nešto što me brine„.

Ono što se desilo protiv Vest Broma mi se više neće desiti u karijeri. Izvukao sam pouke iz toga i ne želim da se ponovi. Postojao je i taj duel u Ligi Evrope, znam da izgleda strašno, ali isto tako znam da nikada ne idem na igrača sa namerom da ga povredim. Jednostavno, takav je momenat bio i izvinjavam se zbog toga.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here