sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin bez najboljeg igrača u prijateljskom susretu!

Od 20:45 nas očekuje meč između selekcija Poljske i Urugvaja, koji će se odigrati na stadionu u Varšavi.

Poljska će na ovom meču nastupiti bez možda i svog najboljeg igrača, Roberta Levandovskog, strelca 51 gol na 91 nastupu za nacionalni tim. Igrač Bajern Minhena je povređen pa večeras neće pomoći svojim reprezentativnim drugovima, ono što je takođe važno jeste da su još dvojica jako dobrih napadača van stroja, Arkadijuš Milik (36/12) fudbaler Napolija, već duže vreme je povređen, dok je od skora takva situacija i sa napadačem Anderlehta Lukašom Teodočikom (14/4). Na ovom meču takođe neće biti ni pouzdanog štopera iz Legije, Michal Pazdana (30/0), kao ni beka Borusije Dortmund, Lukaša Piščeka (59/3).

Očekuje se da Poljska izađe u sledećem sastavu: Boruc – Cionek, Glik, Jach – Bereszyński, Góralski, Krychowiak, Rybus – Błaszczykowski, Wilczek, Grosicki

Što se tiče Urugvaja, na golu neće stajati standaradni golman Fernando Muslera iz Galatasaraja, a nema ni defanzivaca Kaseresa (Verona), Coatesa (Sporting), veznih igrača Arevalo Riosa (Rasing), Ramireza (Sampdorija), kao ni napadača Luisa Suareza (Barselona), Abela Hernandeza (Hal) i Rolana (Malaga).

Očekuje se da gosti istrče u sledećem sastavu na meč protiv Poljske: Martin Silva, Maksi Pereira, Godin, Himenez, G.Silva-K.Rodrigez, Lodeiro, Sančez, Gonzales – Kavani, Stuani.

Kome će više faliti napadač, Levandovski Poljskoj ili Suarez Urugvaju?

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje