četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin opravdava ulogu favorita

20-to kolo A lige Australije je malo produženo. Naime ove nedelje je na programu su samo dva duela, ali i jedan duel koji je odložen od ranije. Nastavak ovog kola je sledeće nedelje.

U petak je na programu prvi duel.

Melbourne Victory-Brisbane Roar

Viktori u ovaj meč ulazi nakon dva vezana poraza. Prvo poraz od Sidneja, pa od Džetsa, dve prvoplasirane ekipe. Izgleda da će odlazak Miligana malo teže nadomestiti videlo se to na meču sa Džetsima. Ovaj meč je za Viktori već pod imperativom pobede. Porazom i ovde mogli bi da uđu u problem i u borbi za plej of. Ne treba zaboraviti i na činjenicu da sledeće nedelje počinje Azijska Liga Šampiona u kojoj Viktori učestvuje. Ipak trener Maskat je naglasio da je akcenat na meču sa Brizbejnom, da je taj meč mnogo bitniji od onog u Ligi Šampiona sa Ulsanom. To bi trebalo da znači da će ovaj meč Viktori igrati u najjačem sastavu. Generalno australijski timovi veći akcenat daju na ligu nego na Ligu Šampiona.Ovaj meč bi trebalo da startuje ubitačn trio Beriša, Barbarusis, Liroj Džordž jer se Džordž u potpunosti oporavio. Na ovom meču Maskat neće moći da računa na Denga, Austina i Nigra.

Brizbejn u ovaj meč ulazi nakon poraza od Sitija. Taj meč im je zakomplikovao borbu za mesto u plej ofu,jer sad zaostaju za Vonderersima 3 boda,a imaju i utakmicu više od njih. Nekako utisak je da su sami sebe pobedili u prošlom meču. Ušli su u meč sa Sitijem presamouvereno, najavljivali su da dobijaju taj meč, da nastavljaju seriju pobeda zasigurno. Te najave su ih možda malo i opustile i Siti je to lagano kaznio. Napad je dobar deo tima,nema tu toliko problema,ali odbrana nije na tom nivou. Dodatni problem je izostanak Browna,mnogo bitnog igrača u odbrani. Pozitivna stvar je vraćanje u tim Northa i Bowlesa. Osim ovih promena Aloizi neće moći da računa i na duže vreme povređene: Calletija, Thea, Devera, D’Agostina.

Predlog za klađenje:

Viktori je favorit na ovom meču,jeste da imaju problema u poslednje vreme,ali gledano generalno su bolji tim.

Tip: 1 @ 1.65

Kvota je iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje