utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dubl iz Meksičke lige! (najava i prognoza)

Noćas se od 3 sata igra  se deo 7-og kola Meksičke Prve lige, a igra se ukupno osam susreta, mi smo se opredelili za dva meča gde se trenutna forma timova poklapa sa tradicijom i smatramo da imaju velikih šansi za prolazak:

03:45 Klub Amerika – Morelija Monarkas:

Domaći tim jedan je od najvećih u Meksiku, u prvih šest odigranih kola ostvarili su učinak 3 pobede i 3 remija uz gol razliku 10:4 ,još uvek nisu doživeli poraz. Na svom stadionu imaju učinak 2-1-0 i gol razliku 8:3.

Gosti sa druge strane zauzimaju 5.mesto sa skorom 3-1-2 i gol razlikom 7:6. Na gostovanjima su ostvarili skor 1-1-1 i gol razliku 4:4.

Ono što nas je privuklo ovom meču jeste tradicija na mečevima kada je domaćin Klub Amerika, naime na poslednjih 11 mečeva (od 2008.godine do danas) svaki put su oba rivala postizala najmanje po jedan gol, a smatramo da se to može ponoviti i na ovom meču!

PREDLOG za klađenje: GG (kvota 1,77)


03:30 Lobos BUAP – Tigres UANL

Ovo je meč koji bi trebalo da bude jako zanimljiv za gledanje zbog stila igre oba rivala. Domaći tim Lobos BUAP nalazi se na 17. predposlednjem mestu lige sa skorom 1-1-4 i gol razlikom 8:16. Oni su tim koji je primio najviše golova, a 5. tim lige po broju postignutih golova. Na domaćem terenu imaju skor 1-1-1 i gol razliku 4:4. Nijednom se nije desilo ove sezone da na meču ekipe Lobos bude viđeno manje od dva gola.

Ekipa Tigres UANL je na 11.mestu lige sa skorom 2-2-2 i gol razlikom 7:8. Na gostovanjima igraju lošije nego na svom stadionu i imaju skor 0-1-2 i gol razliku 1:4.

Odigrali su jedan međusobni meč i to u prvom delu šampionata Aperturu, kada je Tigres slavio na svom stadionu 3:2.

Stil igre domaćina je napadački dok su gosti u ovom slučaju jači tim koji će pokušati da dođe do bodova na ovom gostovanju i moraće da napada, tako da mi očekujemo golove.

PREDLOG za klađenje: GG&3+ (kvota 2,10)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje